Tenda Adaptor wireless W311MI, N150 pico USB

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Adaptor wireless W311MI, N150 pico USB de la Tenda

Wireless USB Adaptor TENDA W311MI, IEEE 802.11b/g/n, USB 2.0, 2dBi fixed antenna* 1 (internal PCB), Frequency:2.4GHz , Up to 150Mbps over 11n

Ce face acest produs?

W311MI este un adaptor Wireless N 150Mbps care se conecteaza pe portul USB al calculatorului sau notebook-ului dumneavoastra. Acesta ofera viteze de 4x mai mari si receptie de 3x mai buna comparativ cu dispozitive similare 802.11g, dar pastreaza compatibilitatea cu standardele 802.11g/b.
Design-ul ultra compact il recomanda pentru calatorie sau in spatiile de lucru inghesuite. Utilizatorii de PC-uri desktop pot adauga cu usurinta conectivitate wireless, fara a fi nevoie sa deschida carcasa calculatorului.

Design ultra compact

Avand niste dimensiuni foarte reduse, W311MI  conecteaza cu usurinta sistemul desktop sau notebook la o retea wireless, fiind practic neobservabil cand este conectat intr-un port USB.

Conexiune securizata

Functia WPS (WiFi Protected Setup) permite securizarea retelei printr-o simpla apasare de buton, fara a fi nevoie de setari complicate. Adaptorul ofera de asemenea criptare pe 64 sau 128 biti in modurile WEP, WPA si WPA2 pentru o protectie absoluta.

Partajare Wireless pentru mai multi utilizatori

Folosind functia soft AP, adaptorul poate functiona asemeni unui Access Point. Odata conectat la o retea cu fir acesta devine un hotspot WiFi permitand mai multor utilizatori sa acceseze internetul, e-mailul, sa descarce si sa transfere fisiere in mod wireless.



CARACTERISTICI GENERALE

Standard Wi-Fi 802.11 n
Rata de transfer Wi-Fi (Mbps) 150
Frecventa (GHz) 2.4
Antena Interna
Interfata USB 2.0
Securitate WEP 64/128 bit WPA WPS
Dimensiuni (mm) 21 x 15 x 7.7
Vezi mai mult

  • Detalii

Opiniile clientilor despre Tenda Adaptor wireless W311MI, N150 pico USB

Rating general:
4
5
4 (1)
3
2
1

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Teodor-Dan (Alba Iulia) - Scor: 4/5 | acum 2 ani
Tenda Adaptor wireless W311MI, N150 pico USB

Produs inca netestat, pret bun. Cadou KENDAMA de calitate.

Varianta de revizie nu este explicit mentionata in prezentare. Este V4.0 si eu aveam nevoie de V2.0-3.0

L-a dorit un coleg, asa ca va folosi cuiva.

produs cumparat de la Badabum.ro.
Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.