TP-LINK Adaptor wireless N300 TL-WN821N

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
40,48 lei
Pret 36 Rate Optimo: 1.48 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

TL-WN821N

Garantie: 24
Garantia este oferita de catre producator

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Adaptor wireless N300 TL-WN821N de la TP-LINK

TP-Link, Adaptor Wireless N300, USB, 2.4GHz, Atheros, 2T2R

Ce face acest produs

TL-WN821N este un adaptor USB wireless N care va permite sa conectati un computer desktop sau un notebook la o retea wireless, si sa accesati Internetul printr-o conexiune de mare viteza. Compatibil cu IEEE 802.11n, TL-WN821N suporta o viteza de transfer de pana la 300Mbps, potrivita pentru jocuri online sau chiar pentru streaming video HD.


Wireless N - viteza si acoperire

Tehnologia MIMO (multiple input, multiple output) ofera capabilitati de atenuare a pierderii de date pe distante lungi si la traversarea unor obstacole in birouri de mici dimensiuni sau apartamente cu suprafata mare, chiar si in cladiri cu structura din beton armat. In plus, veti putea detecta reteaua wireless in conexiuni pe distante extinse, acolo unde produsele 11g conventionale nu permit acest lucru!


Tehnologie CCA - semnal wireless stabil

Tehnologia CCA™ (Clear Channel Assessment) evita in mod automat conflictele de canal prin selectarea canalelor disponibile, si asimileaza avantajele caracteristicii de channel binding, amplificand performantele conexiunii wireless.


Criptare WPA / WPA2 - securitate avansata

In ceea ce priveste securitatea conexiunii WI-FI, criptarea WEP nu mai este considerata cea mai puternica si sigura metoda de protectie impotriva intruziunilor exterioare. TL-WN821N ofera posibilitati de criptare WPA/WPA2 dezvoltate de grupul WI-FI Alliance, care promoveaza interoperabilitatea si securitatea retelelor WLAN, oferind o protectie eficienta a retelei wireless.


Setari de securitate prin simpla apasare a unui buton

Compatibil cu WPS (WI-FI Protected Setup™), TL-WN821N dispune de Quick Security Setup, care permite utilizatorilor sa configureze aproape instantaneu functiile de securitate prin simpla apasare a butonului QSS. Astfel va fi stabilita automat o conexiune securizata WPA2, superioara criptarii WEP. Nu numai ca aceasta metoda este mai rapida decat realizarea setarilor uzuale de securitate, dar este mai convenabila si nu presupune memorarea unei parole!


CD inclus pentru simplificarea utilizarii

TL-WN821N contine un CD cu instrumente care ofera asistenta pentru finalizarea instalarii software si configurarea setarilor de retea, inclusiv setari de securitate si a conexiunii wireless, in mod convenabil pentru utilizatori, chiar si pentru cei incepatori.



CARACTERISTICI GENERALE

Standard Wi-Fi 802.11 n
Rata de transfer Wi-Fi (Mbps) 300
Frecventa (GHz) 2.4
Antena Interna
Interfata USB 2.0
Securitate Filtrare adrese MAC WEP 64/128 bit WPA, WPA2
Dimensiuni (mm) 86 x 26 x 12
Vezi mai mult

  • Detalii

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.