Sistem All-In-One ASUS V241EAK cu procesor Intel® Core™ i5-1135G7 pana la 4.20 GHz, Tiger Lake, 23.8", Full HD, IPS, 8GB DDR4, 512GB SSD, Intel® Iris® Xe Graphics, No OS

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Sistem All-In-One ASUS V241EAK cu procesor Intel® Core™ i5-1135G7 pana la 4.20 GHz, Tiger Lake, 23.8", Full HD, IPS, 8GB DDR4, 512GB SSD, Intel® Iris® Xe Graphics, No OS de la ASUS

Sistemul all-in-one extraordinar de atragator Vivo AiO 24 dispune de o margine ultra-subtire, de doar 2mm, oferindu-ti imagini de calitate superioara afisate pe intregul ecran si un raport ecran-carcasa incredibil, de 88%. Fiind echipat cu un afisaj Full HD LED de 23.8 inci si solutie audio avansata ASUS SonicMaster cu un sistem de difuzoare bass-reflex, Vivo AiO 24 ofera un realism extraordinar datorita calitatii superioare a imaginilor, sunetului superb si experientei de divertisment extraordinare.
 
 

Afisaj incredibil NanoEdge

Sistemul ultra-compact Vivo AiO 24 este remarcabil de subtire si usor, iar ecranul sau de tip NanoEdge dispune de margini incredibil de subtiri, ce fac posibila o suprafata de lucru extinsa si un raport ecran-carcasa impresionant, de 88%. Afisajul wide de 23.8 inci, cu un aspect extraordinar, include tehnologie de vizualizare sub unghiuri largi, facandu-l solutia perfecta pentru partajarea de fotografii sau clipuri video cu prietenii si familia, indiferent de unghiul din care acestia urmaresc ecranul. Oferind si o rezolutie Full HD (1920 x 1080), acesta iti permite sa te bucuri de jocuri si filme la un nivel extraordinar al detaliilor, cu culori si nivel de contrast extraordinare.

 
 

Culori vibrante si puternice!

Afisajul NanoEdge implementat modelului Vivo AiO 24 ofera unghiuri de vizualizare largi, de 178°, si o acoperire extinsa de 100% a spectrului de culori sRGB, pentru culori puternice si deosebit de realiste. De asemenea, acesta include tehnologia exclusiva ASUS Splendid pentru a garanta culori deosebit de realiste — indiferent ca este vorba despre imaginea unui apus, un cer albastru si clar, sau tonalitati subtile ale pielii. Rezolutia sa Full HD este imbunatatita suplimentar cu ajutorul tehnologiei Video exclusive ASUS Tru2Life, ce are rolul de a optimiza contrastul imaginii si claritatea pentru fiecare pixel din fiecare cadru, oferind o imagine video mai realista si mai clara. Finisajul mat anti-stralucire minimalizeaza reflexiile nedorite pentru un nivel maxim de confort in vizualizare.

 
 

Perfectiune fara efort

Vivo AiO 24 dispune de un suport integrat simplu, dar foarte elegant, sculptat dintr-o singura bucata de aluminiu. Proiectat pentru a oferi stabilitate excelenta si un aspect gratios, forma sa se bazeaza pe litera 人 din alfabetul Chinez, a carei semnificatie este "uman". O balama perfect echilibrata mentine o pozitie fixa a ecranului, permitand in acelasi timp inclinarea acestuia pentru a permite sa te bucuri de cele mai confortabile unghiuri de vizualizare.

 
 

Putere de top pentru toate sarcinile de utilizare zilnica

Echipat cu procesoare Intel® Core™ de Generatia 11 foarte eficiente din punct de vedere al consumului de energie, Vivo AiO 24 ofera performante fara efort pentru indeplinirea foarte rapida si usoara a tuturor sarcinilor de utilizare zilnica! Vivo AiO 24 este solutia perfecta pentru orice sarcina de utilizare de zi cu zi, de la navigarea pe internet la urmarirea de clipuri video sau verificarea mesajelor email.

 
 

Difuzoare avansate bass-reflex

Pentru a iti putea oferi o experienta multimedia deosebit de realista, Vivo AiO 24 a fost echipat cu un sistem audio deosebit de puternic. Cele doua difuzoare stereo integrate, de inalta calitate, dispun de camere de rezonanta de 2.7x mai mari decat cele din generatia anterioara, si beneficiaza de un sistem bass-reflex avansat — un design intalnit in mod obisnuit doar in cazul difuzoarelor hi-fi — ce genereaza un bass cursiv si puternic, si un sunet clar pe care trebuie sa-l asculti tu insuti pentru a putea crede ca este intr-adevar real.

 
 

SonicMaster - Sunet de inalta fidelitate, expert optimizat

Tehnologia exclusiva ASUS SonicMaster ii ofera modelului Vivo AiO 24 o calitate audio mai buna ca niciodata. SonicMaster combina elemente compomente hardware audio foarte puternice si software atent optimizat pentru a oferi o calitate sonora superioara oricarui alt sistem PC similar, cu bass puternic si bogat si voci deosebit de clare — chiar si la niveluri de volum ridicate.


AudioWizard - Optimizare audio foarte facila

Pentru a beneficia de un sunet optimizat, solutia exclusiva ASUS AudioWizard ofera cinci moduri selectabile de functionare ce permit personalizarea mai usoara a setarilor audio. Modul Muzica iti aduce la viata toate melodiile favorite; modul Filme ofera o experienta cu adevarat cinematografica; modul Inregistrare produce inregistrari dinamice, deosebit de clare; modul Jocuri adauga o noua dimensiune de divertisment jocurilor tale favorite; in timp ce modul Vorbire face ca vocile sa fie mult mai clare si robuste.

 
 

Optiuni de conectivitate rapide si accesibile

Vivo AiO 24 dispune de un port de intrare HDMI ce permite redarea de continut audio si video generat de catre orice dispozitiv echipat cu o iesire HDMI, oferindu-ti o experienta extraordinara de vizualizare pe un ecran de dimensiuni mari, indiferent ca folosesti un laptop, dispozitiv mobil, consola pentru jocuri sau chiar o un sistem de redare multimedia! De asemenea, acesta mai este echipat cu patru interfete USB 3.2 Gen 1 pentru conectarea tuturor dispozitivelor tale periferice, precum si de o interfata HDMI pentru conectarea unui afisaj extern suplimentar. In plus, pentru a-ti permite sa te bucuri de accesul la solutii de conectivitate wireless deosebite de rapide si accessibile, Vivo AiO 24 este echipat cu o interfata Wi-Fi de clasa Gigabit ce este de pana de 11x mai rapida decat tehnologia anterioara 802.11n!

 
 

Inregistreaza-ti adevarata voce

Vivo AiO 24 utilizeaza microfoane in serie avansat pentru a filtra intr-o maniera inteligenta toate zgomotele de fundal. Frecventa de inregistrare extinsa imbunatateste semnificativ acuratetea recunoasterii vocale la utilizarea aplicatiei Windows Cortana — chiar si in medii deosebit de zgomotoase. Cortana este noul tau asistent personal inteligent ce poate efectua cautari pe Web, descoperi fisiere pe PC-ul tau, urmari calendarul sau iti poate chiar spune glume.

 
 

 

Vezi mai mult

  • Procesor
    • Producator Procesor
      Intel®
    • Tip procesor
      i5
    • Frecventa procesor (GHz)
      4.2
    • Numar Nuclee
      4
  • Display
    • Diagonala (inch)
      23.8
    • Rezolutie
    • Tehnologie
      Anti-glare
  • Memorie
    • Capacitate memorie (GB)
      8
    • Tip memorie
      DDR4
    • Numar sloturi de memorie
      1
  • Hard Disk
    • Capacitate SSD (GB)
      512
    • Interfata HDD
      PCI Express
  • Placa Video
  • Porturi
    • USB 2.0
      1 x
    • USB 3.1
      4 x USB 3.2 Gen 1 Type-A
    • RJ-45
      1 x
    • HDMI
      1 x
  • Conectivitate
    • LAN
      10/100/1000
    • Wireless
      802.11 ac 2x2
    • Bluetooth
      5.0
  • Altele
    • Greutate (kg)
      5.4
    • Tastatura
      Da
    • Mouse
      Da
  • Software
    • Culoare
      Negru

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.