Sistem Desktop All-In-One DELL Inspiron 7459, 23.8" FHD Touch, Procesor Intel Core i7-6700HQ 2.6GHz Skylake, 12GB, 1TB + 32GB SSD, GeForce 940M 4GB, Win 10 Home

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Sistem Desktop All-In-One DELL Inspiron 7459, 23.8" FHD Touch, Procesor Intel Core i7-6700HQ 2.6GHz Skylake, 12GB, 1TB + 32GB SSD, GeForce 940M 4GB, Win 10 Home de la Dell

All in One Dell Inspiron 7459, 23.8-inch FHD (1920x1080) Truelife LED- Backlit Touch Display with IPS and Intel, Intel Core i7-6700HQ Processor (6M Cache, up to 3.50 GHz), Video dedicat NVIDIA GeForce 940M 4GB, RAM 12GB Dual Channel DDR4 2133MHz (4GBx1+8GBx1), HDD + SSD 1TB 5400 rpm Hard Drive + 32GB mSATA Solid State Drive, LAN 10/100/1000, WLAN 802.11bgn, Porturi 2xUSB2.0/ 1xRJ-45/ audio line/ 1xHDMI in/1xHDMI out/ 3xOSD keys/ 4xUSB3.0/ 1xMicrophone/headset, Sloturi 2 DIMMCamera web 3D, Boxe stereo, Certificare E-Star 6.1 and EPEAT Silver Product Safety, EMC and Environmental Datasheets, Sursa 130W, Culoare neagra, Greutate 9.48kg, Dimensiuni 361.18x582.98x27 mm, Mouse+ Tastatura, Windows 10 Home (64bit) English, 2Yr - Next Business Day On-Site

Sistem Desktop All-In-One DELL Inspiron 7459, 23.8" FHD Touch

Caracteristici si design

 
Disponibil cu Windows 8.1 - conceput pentru o experienta fluida si versatila de utilizare a PC-ului
Frapant de zvelt
Avand o grosime de mai putin de o jumatate de inch, Inspiron 23 este incredibil de subtire. Acest desktop all-in-one de 23 de inchi este o solutie eleganta pentru orice incapere din casa. Configuratia comoda cu un singur cablu elimina dezordinea suparatoare, ca sa aveti spatiu de miscare. Chiar si porturile sunt incorporate in baza, ca sa nu mai aveti grija cablurilor care atarna din monitor.

Realizat cu maiestrie
Inspiron 23 are textura de calitate superioara prin noul design deosebit din aluminiu si otel. Iar acest PC cizelat poate deveni punctul de atractie al oricarei incaperi, iesind in evidenta prin finisajul cu strat de argint si muchiile netede.

Afisaj fascinant
Vizualizati un colaj de fotografii de familie sau faceti actualizari pe retelele de socializare pe afisajul de 23 de inchi cu rezolutie Full HD (1080p) si ecran tactil, care ofera spatiu suficient pentru redarea in flux a continutului video.
 
 
 
Unghi de vizualizare convenabil
Inspiron 23 are un brat flexibil care se ajusteaza de la 90 la 180 de grade, oferindu-va posibilitatea de a alege intre vizualizarea pe verticala sau vizualizarea pe orizontala. Inclinati-l in fata pentru a analiza foile de calcul, inclinati-l in spate pentru a urmari un videoclip sau intindeti-l perfect orizontal pentru a le arata mai multor privitori simultan colaje de fotografii.

Putere de procesare
Puteti rula simultan mai multe programe cu ajutorul procesoarelor pana la Intel® Core™ i7 din a patra generatie, proiectandu-va site-ul web, creand prezentari, realizand un film sau ascultand muzica, toate in acelasi timp, cu un decalaj mai mic.

Navigare lina
Navigati pe web pe afisajul cu atingeri multiple si viteza mare de reactie, care a fost optimizat pentru Windows 8, ca sa puteti jongla cum doriti cu ecranul, lovind usor cu degetul, glisand, tragand, rotind, restrangand sau largind. 
 
 
Caracteristici audio si video captivante
Dati sonorul la maximum cu sistemul audio HD Waves MaxxAudio® 4, castigatorull unui premiu Tehnical GRAMMY. Completati aceste caracteristici audio cu niste caracteristici video uimitoare, alegand placa grafica dedicata optionala AMD de 2 GB2, ca sa puteti edita fotografii, videoclipuri si multe altele fara sa incetiniti functionarea sistemului. 

Iute si aprig
Sporiti performanta si reduceti totodata consumul de energie cu memorarea in cache optionala bazata pe tehnologia Smart Response (SRT), o tehnologie de memorare in cache pe unitati SSD pentru imbunatatirea vitezei de reactie a sistemului.
 
Completati-va experienta Inspiron 23.
Dell Inspiron 23 este doar inceputul. Cautati aceste accesorii extraordinare atunci cand finalizati achizitia.
 
 
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.