HP LaserJet 500 Sheet Feeder CF406A

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere HP LaserJet 500 Sheet Feeder CF406A de la HP

Prezentare generala


Sprijiniti productivitatea echipelor din ce in ce mai mari, cu accesoriile simple si robuste de intrare pentru hartie, care permit manevrabilitatea suporturilor si imprimari indelungate, fara a reincarca hartie.


Caracteristici


Reduceti numarul deplasarilor la imprimanta pentru a reincarca hartie cu ajutorul acestui accesoriu de alimentare. Imprimati mai multe pagini fara a fi necesar sa reincarcati hartie.
Imprimati automat pe doua tipuri diferite de hartie, precum hartie simpla si hartie lucioasa pentru brosuri, fara a incarca manual tavile de hartie pentru fiecare lucrare de imprimare.
Economisiti timp si cresteti performanta utilizatorilor individuali si a echipelor de lucru, cu aceasta tava pentru hartie de la HP, cu o capacitate de 500 coli. Avand mai multe coli de hartie disponibile, utilizatorii pierd mai putin timp cu reincarcarea tavilor pentru hartie.


Specificatii


Dimensiuni suporturi, personalizate De la 105 x 148 la 216 x 356 mm
Greutate 4,3 kg
Dimensiuni minime (L x l x h) 411,3 x 368 x 139,2 mm
Ce se gaseste in cutie Tava/alimentator de 500 de coli pentru HP LaserJet; ghid de instalare

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.