HP image transfer kit C9734B

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

303,01 lei
1.527,35 lei
1.927,86 lei
  • Distribuie pe:

Descriere HP image transfer kit C9734B de la HP

Tip Accesoriu: Altele



Prezentare generala


Consumabilele de imprimare HP Color LaserJet 5500 ofera o calitate excelenta a imprimarii si performante fiabile pentru imprimarea color rapida, de calitate profesionala. Sunt concepute impreuna cu imprimanta HP LaserJet pentru a oferi de fiecare data rezultate clare, precise, vibrante.


Caracteristici


Formula avansata a tonerului si designul particulei completeaza inteligenta din sistemul de imprimare. Departamentele si echipele de creatie pot fi sigure ca vor obtine rezultate clare, precise de fiecare data pentru o gama vasta de documente color.
Noua arhitectura de cartus si caracteristicile cartuselor de imprimare HP contribuie la simplificarea comandarii, instalarii, gestionarii si intretinerii consumabilelor, facand mai oportuna imprimarea la domiciliu prin completarea capabilitatilor de imprimare color versatila, de inalta performanta, ale sistemului de imprimare
Element esential pentru fiabilitatea tiparirii HP, consumabilele de imprimare HP Color LaserJet 5500 sunt proiectate pentru a asigura rezultate excelente, omogene, de fiecare data, permitand obtinerea de rezultate de calitate profesionala pe plan local.


Specificatii


Tehnologie de imprimare Laser
Numar de pagini imprimate (color) 120.000 de pagini
Explicatii pentru Numar de pagini produse
Pe baza unei acoperiri medii de 5%.


Cerinte privind exploatarea


Temperatura de functionare 15 la 25° C
Variatie temperatura stocare -20 la 40°C
Umiditate stocare 10 - 90% RH

Dimensiuni pachet (L x I x i) 733 x 733 x 367 mm
Greutate pachet 7,6 kg

Vezi mai mult

  • Detalii

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.