HP Image Fuser 220V Kit Q7503A

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

1.635,24 lei
1.527,23 lei
1.927,86 lei
  • Distribuie pe:

Descriere HP Image Fuser 220V Kit Q7503A de la HP

Prezentare generala


Rezultate excelente, simplu, rapid. Noul toner HP ColorSphere este armonizat cu sistemul de imprimare pentru a optimiza calitatea si fiabilitatea. Cand imprimarea la calitate foto, fara dificultati, este atat de simpla, sunteti mai productivi si aceasta reprezinta adevarata valoare.


Caracteristici


Prin noul toner HP ColorSphere, tehnologia de varf vine in intampinarea ideilor voastre excelente. Acesta creeaza o gama dinamica de culori luminoase, stralucitoare pentru imprimari comerciale de calitate foto, care dau viata ideilor voastre.
Rapid, simplu, mai eficient. Noul toner HP ColorSphere permite imprimarea rapida, de inalta calitate. Tehnologia HP Smart1 din consumabilele HP interactioneaza cu imprimanta pentru a consolida consumabilele necesare intr-o singura comanda.
Tehnologia HP Smart Printing1 este armonizata fin cu proprietatile unice ale noului toner HP ColorSphere, permitand cartuselor si imprimantei sa realizeze ajustarile necesare optimizarii calitatii si fiabilitatii imprimarii. Rezultatele fara batai de cap ii confera valoarea reala.


Specificatii


Tehnologie de imprimare Laser

Dimensiuni pachet (L x I x i) 145 x 364 x 99 mm

Vezi mai mult

  • Detalii

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.