Antivirus Bitdefender Internet Security 2016, 3 PC, 1 an, New license, Retail

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Antivirus Bitdefender Internet Security 2016, 3 PC, 1 an, New license, Retail de la Bitdefender

Bitdefender Internet Security 2016 este cea mai puternica solutie de securitate Internet disponibila. Foloseste invatarea automata pentru a contracara amenintarile cibernetice, fara a compromite performantele sistemului. Ia automat cea mai buna decizie de securitate pentru dumneavoastra, inclusiv protejarea datelor, securizarea platilor si protejarea datelor private. De asemenea, aceasta impiedica accesul neautorizat la informatiile dumneavoastra confidentiale prin intermediul unui Firewall.

   
Bitdefender protejeaza confidentialitatea si dispozitivele utilizatorilor sai.
Tehnologiile noastre premiate ofera protectie contra tuturor amenintarilor cibernetice existente, de la suparatoarele programe adware pana la programele malware periculoase care se infiltreaza pentru a sustrage date, intercepta plati online, spiona sau pentru a prelua controlul asupra informatiilor dvs. cu scopul de a va solicita o rascumparare.
   

Zero impact asupra performantei


Folositi caulculatorul in siguranta, fara a comprimite viteza si performanta. Bitdefender Photon se adapteaza treptat la modul dvs. de a utiliza sistemul si se asigura ca scanarea nu va afecteaza activitatea.

Usurinta in utilizare. OneClick Security


Opinia noastra este ca, indiferent cat de complex este un produs, trebuie sa fie usor de utilizat. De aceea, Bitdefender 2016 ia toate deciziile vitale de siguranta in mod automat, lasandu-va libertatea de a va bucura de calculatorul dumneavoastra.

 

Vezi mai mult

  • Caracteristici Generale

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.