Antivirus Bitdefender Internet Security 2017, 3 PC, 1 an, New License, Retail

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Antivirus Bitdefender Internet Security 2017, 3 PC, 1 an, New License, Retail de la Bitdefender

Cea mai buna protectie pentru Windows, viteza fara compromisuri

Bitdefender Internet Security 2017 iti ofera cea mai avansata protectie impotriva amenintarilor online si asigura viteza si performanta fara compromis pentru PC-ul tau. Beneficiezi de cel mai eficient pachet de securitate internet de pe piata, fara impact asupra performantei sistemului tau.

Bitdefender Internet Security 2017 ofera functionalitati special proiectate pentru a-ti proteja viata privata, precum firewall, asistenta parentala si criptare fisiere. Cu functia Autopilot activata, Bitdefender ia in mod automat cele mai bune decizii pentru a-ti proteja familia, datele, tranzactiile online si confidentialitatea.

Achizitioneaza Bitdefender Internet Security 2017 pentru protectie inegalabila impotriva programelor malware si a „intrusilor” in materie de confidentialitate, intr-un pachet de securitate puternic, care este usor de folosit si, totodata, nu-ti afecteaza resursele sistemului..

 

Cea mai buna rata de detectie a virusilor
5 ani consecutiv

In laboratoarele Bitdefender se exploateaza Inteligenta artificiala si se dezvolta cele mai avansate tehnologii, pentru a va oferi cea mai buna rata de detectie antivirus din lume, fara a compromite performanta dispozitivelor.

 

Asistenta Securitate Wi-Fi

Asigura-te ca esti intotdeauna in siguranta, indiferent la ce retea Wi-Fi te conectezi. Cu functia Asistenta Securitate Wi-Fi, esti sigur ca esti complet protejat atunci cand folosesti aplicatiile tale, efectuezi operatiuni bancare, cumparaturi online sau navighezi pe internet, indiferent daca esti online acasa sau in miscare: in parcuri, cafenele, hoteluri sau aeroporturi. Functia Asistenta Securitate Wi-Fi te protejeaza impotriva hackerilor, a furturilor de date si programelor malware verificand retelele Wi-Fi pentru a identifica eventualele brese de securitate si vulnerabilitati.

Protectie Ransomware avansata

Programele ransomware te pot costa fisiere valoroase sau chiar bani - deseori ambele. Acestea reprezinta un tip de malware care poate obtine acces la calculatorul tau si poate cripta documente importante, facandu-le inutilizabile. Infractorii cibernetici solicita o recompensa pentru eliberarea cheii de decriptare. Bitdefender Internet Security 2017 iti permite sa creezi directoare speciale pentru fisierele tale importante, le protejeaza de atacurile ransomware si te notifica in legatura cu orice tentativa periculoasa.

Vezi mai mult

  • Caracteristici Generale

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.