Bitdefender Total Security Multi-Device 2017, 3 device-uri, 1 an, New License, Retail

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Bitdefender Total Security Multi-Device 2017, 3 device-uri, 1 an, New License, Retail de la Bitdefender

Securitate completa cu un singur produs


De ce sa utilizezi mai multe produse de securitate atunci cand poti avea cea mai buna solutie, intr-un singur pachet? Bitdefender Total Security Multi-Device 2017 este alegerea perfecta atunci cand doresti sa-ti protejezi simultan dispozitivele Windows, Mac OS si Android.


Bitdefender Total Security Multi-Device 2017 asigura o protectie imbatabila chiar si impotriva celor mai avansate programe malware si ofera functionalitati special proiectate pentru a-ti proteja viata privata pe mai multe platforme — toate acestea fara a incetini functionarea dispozitivelor tale. Utilizeaza cea mai avansata tehnologie de securitate din lume, dar in acelasi timp este simplu si intuitiv. Ai nevoie doar de un singur cont pentru a proteja pana la 10 PC-uri, Mac-uri, smartphone-uri si tablete Android.


Cumpara Bitdefender Total Security Multi-Device 2017 acum, pentru a beneficia de cea mai buna protectie si performanta pentru toate platformele.

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.