HANKOOK Anvelopa auto de vara 185/65R15 88T KINERGY ECO 2 K435

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Anvelopa auto de vara 185/65R15 88T KINERGY ECO 2 K435 de la HANKOOK

Kinergy Eco 2 K435

Anvelopa K435 Kinergy Eco2, este noua anvelopa cu care cei de la Hankook intra in competie cu marii producatori de anvelope premium.

Kinergy Eco² este o anvelopa de vara care a fost proiectata pentru vehicule moderne, compacte si de dimensiuni medii. Ca si in cazul predecesorului sau, care a generat rezultate foarte bune in teste, s-a pus accentul pe optimizarea rezistentei la rulare, impreuna cu o crestere suplimentara a kilometrajului si reducerea zgomotului, fara a compromite o performanta solida in conditii de carosabil umed si uscat.
   
Canelurile largi orizontale incorporate in interiorul blocurile de rulare asigura o excelenta rezistenta la hidroplanare.
   
Designul asimetric al profilului de rulare beneficiaza si de o rigidizare a exterioara cu rezultate deosebite asupra controlului directiei
   
Compusii noi folositi la fabricatia anvelopei, imbunatatesc performantele de franare si uzura fara a sacrifica alte caracteristici ale pneurilor. In mod specific, performanta la uzura este imbunatatita prin densitatea moleculei incrucisate optimizata. Tehnologia avansata de amestecare cu umplutura mare de incarcare si polimer functional cu greutate moleculara mare imbunatateste performanta pe asfalt umed si uzura in acelasi timp.
   
Latimea optima si pozitionarea  celor trei caneluri longitudinale asigura o performanta excelenta in conditii de sofat pe carosabil umed. Canalele exterioare mari asigura o evacuare maxima a apei care promoveaza tractiunea umeda.

Tehnologia optimizeaza evacuarea apei atat longitudinal cat si lateral.
   
Secventa dispunerii blocurilor de rulare pe profil reduce nivelul de zgomot asigurand o deplasare silentioasa.

Structura anvelopei este solida cuprinzand o carcasa armata, fara articulatii, pe intreaga latime a anvelopei completata de o carcasa de otel ce mareste suprafata de contact si una din poliester care ajuta la rigidizarea zonelor laterale.
   
   
Hankook a fost infiintata in anul 1941, fiind prima companie din Coreea in acest domeniu. Desi a luat nastere intr-o perioada marcata de lipsuri de materii prime sau facilitati de productie, aceasta nu a afectat entuziasmul si dorinta de a produce anvelope si tehnologii de calitate. Printr-un efort deosebit depus in perioada ulterioara razboiului au fost puse bazele unei afaceri de succes. Caracterizata printr-o mentalitate orientata catre industrie si avans tehnologic, Hankook Tire a devenit o piatra de temelie a progresului industrial al Coreei.

Progresul companiei a avut loc concomitent cu dezvoltarea industriala rapida care a marcat perioada anilor ’60-’70 in Coreea de Sud, iar constructia a doua autostrazi a condus rapid la o crestere a numarului de automobile si implicit a implicarii si importantei companiei in domeniul transportului. Investitiile tehnologice si managementul calitatii au facut ca Hankook sa fie prima companie de profil din Coreea care a introdus pe piata anvelope pentru iarna, tubeless si radiale pentru autoturisme.
   
Tara fabricatie: Ungaria.


CARACTERISTICI TEHNICE

Sezon Vara
Indice sarcina 88
Indice viteza T
Clasa eficienta consum C
Clasa aderenta pe suprafete umede A
Tip autovehicul Autoturism
Nivel de zgomot (dB) 70
Model K435 Kinergy Eco 2
Numar bucati 1

DIMENSIUNI

Latime (mm) 185
Inaltime 65
Diametru (inch) 15
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.