Perie pentru curatarea fetei Panasonic EH-XC10-N503 cu micro-spuma, 1 viteze, Utilizare umeda, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Perie pentru curatarea fetei Panasonic EH-XC10-N503 cu micro-spuma, 1 viteze, Utilizare umeda, Alb de la Panasonic

Noul dispozitiv Panasonic de curatare cu micro-spuma 3-in-1 EH-XC10 asigura curatarea delicata a tenului, pentru a obtine o piele mai fina si mai luminoasa. In acelasi timp, fiind primul produs de acest tip, intensificatorul anti-aging Panasonic 3 in 1 EH-XT20 actioneaza asupra tuturor produselor cosmetice pentru ten pentru a le amplifica efectul, oferind pielii hidratare, fermitate si tonifiere, intarziind astfel imbatranirea acesteia. De asemenea, testele efectuate de Institutul Dr. Schrader au reusit sa demonstreze o reducere a profunzimii ridurilor1 dupa patru saptamani de utilizare a intensificatorului anti-aging 3 in 1 EH-XT20 impreuna cu o crema de noapte.

 

Curatare in profunzime cu Panasonic Micro-Foaming 3-in-1 EH-XC10

Curatarea este un prim pas important in rutina de ingrijire a pielii, care contribuie la mentinerea unui aspect proaspat si sanatos. Dispozitivul Panasonic de curatare cu micro-spuma 3-in-1 realizeaza dubla curatare intr-un mod inovator. O data, prin intermediul unei placute calde care ajuta la indepartarea machiajului utilizand caldura moderata iar apoi prin intermediul unei perii moi cu peri de forma conica ultra-fini care actioneaza cu micro-spuma bogata pentru a curata porii. Micro-spuma este importanta pentru a asigura o curatare directa si in profunzime. In acelasi timp, peria din silicon pentru pori asigura o curatare in profunzime destinata zonelor problematice, precum cea din jurul nasului si a barbiei.

 

Sofisticat si, totodata, simplu: Intensificatorul anti-aging Panasonic 3 in 1

Inspirat de etapele esentiale ale sofisticatului ritual de infrumusetare al japonezelor, intensificatorul anti-aging 3 in 1 EH-XT20 confera tenului un aspect mult imbunatatit, ferm si luminos, realizand consecutiv actiunile de purificare, hidratare si racorire.

Purificare: caldura moderata emanta de intensificatorul anti-aging 3 in 1 EH-XT20 deschide porii, iar un curent alternativ de ioni pozitivi si negativi extrage cu usurinta mai mult de 60%2 din murdaria si grasimea adunate in profunzimea porilor. Se aplica lotiune tonica pe un disc demachiant din bumbac care este apoi atasat de dispozitiv; acesta se trece usor peste suprafata tenului. Capul igienic din titan al intensificatorului anti-aging se poate incalzi pana la o temperatura selectata de 37 - 43 °C, iar forma sa triunghiulara ergonomica asigura acces facil in jurul contururilor fetei.

Hidratare: Intensificatorul anti-aging potenteaza efectul produselor folosite pentru ten (creme, geluri sau seruri), asigurand cu 40%3 mai multa hidratare. Dupa aplicarea produsului de ingrijire, dispozitivul trebuie trecut usor peste suprafata tenului. Acest lucru va permite curentului de ioni al intensificatorului sa genereze un flux electro-osmotic, imbunatatind miscarea apei moleculare si facand posibila penetrarea ingredientelor produsului de ingrijire a pielii si activarea substantelor sale hidratante in stratul mai profund al pielii.

Racorire: Dupa curatare si hidratare, acest mod racoreste tenul, inchizand porii si crescand fermitatea acestuia. Efectul racoritor este deosebit de placut in zona din jurul ochilor si are ca efect reducerea cearcanelor, a ochilor umflati oferind pielii luminozitate imediata.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.