Philips Perie de exfoliere VisaPure SC5994/00, pentru tenul sensibil

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Perie de exfoliere VisaPure SC5994/00, pentru tenul sensibil de la Philips

Cap de periere de schimb pentru tenul sensibil

Peria anti-imperfectiuni ofera cea mai blanda experienta de curatare de la Philips pentru tenul sensibil. Peria este prevazuta cu peri lungi si moi, pentru o curatare zilnica foarte delicata si totodata eficienta, tinand cont de nevoile pielii predispuse la pete.

Ajunge la pori mai eficient decat mainile

Noua perie de curatat VisaPure impotriva imperfectiunilor indeparteaza celulele de piele moarte si sebumul mai bine decat mainile, fiind foarte blanda cu pielea delicata. Perii sunt subtiri, lungi si au capete lustruite de doua ori, asigurand astfel o mai mica frecare pe piele pentru un efect de curatare mai delicat. O metoda foarte delicata pentru piele curata, cu aspect sanatos.

Adecvat pentru tipul de piele predispusa la pete

Dimensiune si forma perfecte pentru a ajunge usor la toate zonele fetei, in mod special zona ingusta din jurul nasului si gurii la care nu se poate ajunge usor doar cu mainile.

Pentru rezultate optime, inlocuieste peria la fiecare 3 luni

Inlocuieste peria periodic pentru cele mai bune rezultate de curatare. Peria este usor de inlocuit prin simpla scoatere din dispozitiv

 

Avantaje

Tip de piele - pentru toate tipurile de piele

Exfoliere - Indeparteaza celulele de piele moarte si lipsite de stralucire

 

Usor de utilizat

Compatibil cu - Philips VisaPure Essential

Inlocuire - Cap de periere cu aplicare rapida

Inlocuire recomandata - La fiecare 3 luni

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.