Philips Aparat pentru curatarea tenului Visa Pure SC5275/10, 2 viteze, acumulator, roz

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Aparat pentru curatarea tenului Visa Pure SC5275/10, 2 viteze, acumulator, roz de la Philips

 
Curatare profunda si delicata pentru a dezvalui o piele fina si radianta.

Philips VisaPure aduce o noua tehnologie de ingrijire a tenului, care va va transforma rutina zilnica de curatare, fara niciun efort suplimentar.

Un mod delicat de a va lasa tenul curat, fin si radiant.

Temporizator zona piele

Fata poate fi impartita in trei zone: zona T, obrazul stang si obrazul drept.

Philips VisaPure sugereaza schimbarea zonei tenului la 20 de secunde, cu o scurta pauza. Programul complet dureaza 1 minut, dupa care se opreste automat pentru a preveni tratamentul in exces.

 

Dual Motion

Peria se roteste si vibreaza. Miscarea pulsanta verticala indeparteaza delicat impuritatile, incluzand murdaria, celulele moarte si resturile de machiaj. Miscarea de rotatie elimina impuritatile, lasand tenul mai curat in profunzime. Miscarile coordonate ale perilor va ofera o experienta de curatare riguroasa si confortabila.

 

Suport de incarcare

Suportul completeaza in mod elegant design-ul emblematic al Philips VisaPure. Acesta sustine peria, ocupand mai putin spatiu si permitand aerului sa usuce in mod natural peria utilizata. Atunci cand este conectat, incarca aparatul Philips VisaPure in 6 ore.

 

2 setari de viteza

Philips VisaPure dispune de 2 setari de viteza: prima viteza - "curatare delicata", pentru o curatare blanda si catifelata. Viteza a doua - "curatare in profunzime" - pentru o curatare confortabila mai intensa.

 

Rezistent la apa

Philips VisaPure este rezistent la apa si poate fi utilizat cu usurinta la dus.

 

Reincarcabila

Cand este complet incarcat, Philips VisaPure dispune de 30 de utilizari fara fir, echivalentul a 15 zile daca este utilizat de 2 ori pe zi.

 

Perii suplimentare

2 perii incluse pentru Philips VisaPure: una pentru ten normal si una special conceputa pentru ten sensibile. Un cap de perie exfoliant este disponibil separat, avand un efect exfoliant pentru indepartarea delicata a celulelor de piele moarte si lipsite de stralucire.

 

Caracteristici

Perie rotativa cu vibratii
30 de minute de utilizare fara fir, 6 ore de incarcare
Rezistent la apa

Functii

Curatare delicata in profunzime/Temporizator

Alimentare (V/Hz): 100-240 V

Accesorii

Perie pentru ten normal
Perie pentru ten sensibil

Culoare

Roz

Altele

Suport de incarcare

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.