Philips Perie de curatare VisaPure SC5996/10, pentru ten normal

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Perie de curatare VisaPure SC5996/10, pentru ten normal de la Philips

Perie pentru curatarea in profunzime a porilor

Peria pentru curatarea in profunzime a porilor curata porii in profunzime. Aceasta ajuta la reducerea punctelor negre si este conceputa pentru a reduce aspectul de pori deschisi. Destul de delicata incat sa poata fi utilizata zilnic.

 

Compozitie unica a perilor pentru curatarea profunda a porilor
Peria de curatare in profunzime a porilor dispune de o combinatie unica de peri mai grosi si peri mai subtiri. Perii subtiri ating porii si ii curata bine, iar perii mai grosi indeparteaza murdaria. Peria este formata din 20.000 de peri, mai mici decat porii, pentru o curatare de calitate superioara. O metoda usoara pentru o piele curata si cu aspect sanatos, fara impuritati.


Pentru rezultate optime, inlocuieste peria la fiecare 3 luni
Inlocuieste peria periodic pentru cele mai bune rezultate de curatare. Peria este usor de inlocuit prin simpla scoatere din dispozitiv


Usor de montat si compatibil cu Philips VisaPure Essential
Usor de montat si compatibil numai cu Philips VisaPure Essential.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.