Pila electronica Remington Reveal Perfect Pedi Wet & Dry CR6000, perie exfolianta, Alb/Verde

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Pila electronica Remington Reveal Perfect Pedi Wet & Dry CR6000, perie exfolianta, Alb/Verde de la Remington

Vrei sa obtii picioare delicate si fara bataturi? Pila Electronica pentru indepartarea bataturilor Wet & Dry va fi o completare esentiala pentru regimul tau de ingrijire a corpului.

Aceasta va indeparta cu delicatete si eficienta pielea intarita, uscata si crapata, pentru a lasa in urma o piele frumoasa, moale si matasoasa. Manerul cu invelis anti-alunecare moale la atingere iti va oferi un control deplin al aparatului chiar si cand utilezi aparatul pe pielea umeda.

Bratul cu rola conica aspra a Pilei Electronice pentru indepartarea bataturilor are un design special ce ofera mai multa precizie, in timp ce protectia antimicrobiana a cilindrului asigura o utilizare igienica repetata.

Accesoriul cu perie exfolianta cu peri naturali iti va putea masa atat talpa cat si partea inferioara a picioarelor, lasand in urma o piele matasoasa si mai moale ca niciodata.

Cele doua trepte de viteza impreuna cu cele doua role – cea aspra si cea extra aspra – iti permit sa iti ajustezi tratamentul exact pentru nevoile tale.

CARACTERISTICI GENERALE

Zona corporala Picioare
Tip produs Pila electrica
Tip utilizare Uz casnic
Utilizat pentru Pedichiura
Tip unghie Naturala


Continut pachet

1 x Rola aspra
1 x rola extra aspra
1 x perie exfolianta
Culoare Alb/Verde


CARACTERISTICI TEHNICE

Trepte de viteza 2
Tip alimentare Acumulator

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.