Remington Perie pentru curatare faciala Reveal FC1000, 3 capete, verde/alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Perie pentru curatare faciala Reveal FC1000, 3 capete, verde/alb de la Remington

 

Perie faciala Remington Reveal
 

 

Peria Remington Reveal foloseste o tehnologie de curatare intensa a tenului pentru ca dumneavoastra sa aveti, in mod natural, un ten curat, sanatos si stralucitor.

Peria Remington dispune de un design subtire ceea ce il face confortabil usor de utilizat. Capul periei are dubla actiune: rotatie si vibratie pentru a optimiza procesul de curatare a tenului.

In plus, aceasta perie vine cu un timer de un minut, care pulseaza usor la fiecare 20 de secunde pentru a va ajuta sa treceti de la o zona a fetei la alta pentru o curatare intensa a pielii.

De asemenea, peria faciala are 3 viteze, tocmai pentru ca dumneavoastra sa detineti un control perfect asupra curatarii tenului.

Peria normala este perfecta pentru curatarea profunda de zi cu zi a tenului. Peria sensibila este ideala pentru pielea sensibila, oferind o curatare blanda a tenului. Peria pentru masaj este cel mai buna pentru curatarea in profunzime a tenului si pentru revitalizarea pielii obosite.

 

Aceasta perie utilizeaza o tehnologie avansata cu actiune de curatare in profunzime a tenului pentru a curata bine pielea si pentru a indeparta usor orice impuritati. Nu numai ca aceasta perie curata eficient pielea, dar si ajuta, de asemenea, la absorbtia produselor de ingrijire a tenului pe care le folositi.

Caracteristici

3 capete de perie incluse: Normal, Sensibil si Masaj

Indeparteaza impuritatile din pori care pot preveni absorptia si functionarea optima a produselor de ingrijire a pielii

Curatare Avansata** pentru a revela pielea natural frumoasa

Cap de Perie cu Rotatie cu actiune dubla si Vibratii

Timer 1 minut cu pulsatii delicate care te atentioneaza la 20 de secunde pentru a avea o curatare completa

3 Viteze de Curatare

Lumini LED in jurul capului de perie ce lumineaza usor pielea in timpul curatarii

Pana la 30 de utilizari cu o singura incarcare

Poate fi utilizat sub apa si este lavabil

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.