Aparat de aer conditionat Beko BRHPG120, 12000 BTU, A++, Inverter, Wi-Fi, kit instalare inclus, alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Aparat de aer conditionat Beko BRHPG120, 12000 BTU, A++, Inverter, Wi-Fi, kit instalare inclus, alb de la Beko

Descriere

Control Wi-Fi HomeWhiz

Pentru a avea temperatura optima atunci cand ajungi acasa, poti controla aparatul de aer conditionat de oriunde ai fi prin Wi Fi, setand temperatura dorita. Te poti bucura de confortul cu care esti obisnuit de indata ce ajungi acasa. Ramai conectat prin sistemul de control, direct din aplicatia mobila HomeWhiz.

Filtre Silver Ion si Bio

Filtrele Silver Ion si Bio retin in mod eficient particulele de praf foarte mici si bacteriile evitand astfel o posibila repoluare a aerului. 

 

ZoneFollow

Functia Zone Follow prin senzorul din telecomanda aerului conditionat va detecta temperatura din jurul tau, astfel aparatul de aer conditionat iti asigura confortul si temperatura de care ai nevoie, exact in zona din camera in care te afli.

Functie Turbo incalzire

Cu ajutorul functiei si a modului Turbo, aparatul functioneaza intr-un regim intens si ajunge la temperatura dorita in cel mai scurt timp si astfel poti inlocui cu succes centrala termica in primele zile de toamna.

 

 

 

 

 

Performanta -10⁰C

Iarna nu trebuie sa-ti faci griji din cauza temperaturilor joase. Aparatul de aer conditionat iti asigura caldura in casa si performante optime, chiar daca afara sunt temperaturi de pana la -10⁰C. Beko foloseste pentru aparatele de aer conditionat un agent refrigerant prietenos cu mediul. Afla mai multe detalii pe: beko.ro/blog

Functie Turbo Racire

Poti obtine repede temperatura ideala in camera, cu ajutorul functiei de racire si a modului Turbo, chiar si zilele toride de vara.

 

 

 

 

 

Functia Short Cut

Aceasta functie va permite sa salvati setarile dorite, modul de lucru, temperatura, viteza ventilatorului si alte functiuni. De fiecare data cand apasati butonul “Short Cut", aparatul va functiona in felul in care a fost inregistrat. Nu va trebui sa resetati parametri de functionare dupa ce au fost modificati de catre alte persoane, astfel va bucurati de mai mult confort in utilizare.

Timer 24h

Programeaza momentul de oprire sau pornire automata a aparatului, astfel asiguri atat un mediu placut cat si o functionare economica.

 

 

 

Display Digital

Aparatul de aer conditionat este prevazut cu afisaj electronic LED pe care il poti controla cu usurinta din telecomanda. Display-ul digital creeaza un climat confortabil ideal in camera cu un sistem de selectare a modului de afisare vizibil sau ascuns, astfel incat sa aveti o noapte de somn linistita si sa va treziti complet odihnit si gata de o noua zi. 

Mod Sleep

Asigura un mod de functionare economic prin racirea sau incalzirea treptata a atmosferei in functie de modul de functionare, care se va stabiliza intr-un interval de 2 ore dupa activarea functiei si va fi mentinuta timp de 5 ore pentru un somn linistit.

Auto Restart

In situatii neprevazute, de exemplu dupa o pana de curent, aparatul de aer conditionat va reporni automat pastrand setarile anterioare.

 

Auto Swing

Functia regleaza automat directia fluxului de aer, in sus sau in jos, asigurand diferente minime ale temperaturii intre diferite zone ale incaperii, creand astfel un mediu ambiant placut si racoros.

Dezumidificare

In perioadele ploioase sau in situatia unei atmosfere umede, aceasta functie asigura dezumidificarea mediului ambiant la un nivel optim.

Filtre cu densitate mare

Cele doua filtre cu densitate mare retin particulele grosiere cum ar fi particulele de praf sau parul de animale.

Dezghetare automata

Pentru o functionare eficienta in lunile de iarna, aparatul de aer conditionat va dezgheta automat unitatea exterioara inainte de a incalzi aerul din incapere.

SelfClean+

Te vei bucura de un aer curat in casa datorita functiei SelfClean+. Aceasta functie accesata periodic de la telecomanda impiedica formarea bacteriilor in interiorul aparatului de aer conditionat.

Gold Guard

Pentru o rezistenta crescuta la coroziune si pentru imbunatatirea transferului termic, schimbatoarele de caldura de la ambele unitati, exterioara si interioara, sunt acoperite cu un strat protector Gold Guard.

Auto Changeover

Aerul conditionat selecteaza automat modalitatea optima de functionare in functie de temperatura din interiorul camerei.

Kit de instalare 3m

Kit-ul de instalare a aparatului de aer conditionat Beko include materialele necesare pentru a asigura instalarea unitatii exterioare la o distanta de pana la 3 m de cea interioara.



Caracteristici generale

Tip aparat Monosplit
Clasa energetica racire A++
Kit instalare inclus Da
Clasa energetica de incalzire A+
Capacitate de racire (BTU/h) 3800 - 14200
Numar de filtre 4
Capacitate de incalzire (BTU/h) 3700 - 14400
Trepte de ventilare 5
Temporizator pornit/oprit 24 ore
Numar de flapsuri la unitatea interioara 1
Functii standard Incalzire, Racire, Ventilare
Suprafata acoperita (m2) 25-34
Tip filtru HD, Silver Ion, Bio Filtru
Facilitati Display Digital ascuns
Conectivitate Wi-Fi Da
Functii / Optiuni Conectivitate Wi-Fi, ZoneFollow, Auto restart, Timer, Functie Turbo racire, Functie Turbo incalzire, Short-Cut, GoldGuard, SelfClean+
Continut pachet Telecomanda si baterii, Kit de instalare 3 m

Caracteristici tehnice

Consum anual de energie (kWh) 201 / 910
Dezumidificare (l/h) 1.2
Putere consumata la racire (W) 3500
Agent racire R32
Putere consumata la incalzire (W) 2600
Debit de aer la interior (m3/min) 9
Coeficient de randament sezonier la racire - SEER (W/W) 6.1
Nivel zgomot unitate exterioara (dB) 63
Coeficient de randament sezonier la incalzire - SCOP (W/W) 4
Nivel zgomot unitate interioara (dB) 55
Lungime cablu (m) 3

Altele

Culoare unitatea exterioara Alb
Culoare unitatea interioara Alb
Dimensiuni unitatea interioara (L x A x I cm) 80.5 x 19.4 x 28.5
Dimensiuni unitatea exterioara (L x A x I cm) 72 x 27 x 49.5
Greutate unitatea interioara (Kg) 8
Greutate unitatea exterioara (Kg) 23

Garantie

Garantie comerciala (persoane juridice) 12 luni
Garantie de conformitate (persoane fizice) 24 luni
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Capacitate (BTU)
    • Clasa de eficienta energetica
      A++
    • Wi-Fi
      Da
    • Kit de instalare inclus
      Da

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.