BlackDecker Racitor de aer portabil Black+Decker BXAC7E 65 W

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
905,23 lei

Taxa verde: 17,85 lei

(Pret cu taxa verde: 923,08 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 33.84 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

BXAC7E

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Racitor de aer portabil Black+Decker BXAC7E 65 W de la BlackDecker

Racitorul de aer portabil Black+Decker 3 in 1 nu necesita montare, deoarece foloseste apa ca metoda de racire, fiind dotat, de asemenea, cu 2 recipiente pentru gheata. Cu puterea de 65 W, aparatul combina 3 functii esentiale ce asigura clima perfecta in locuinta dumneavoastra in zilele calduroase, functionand ca un ventilator de vara, umidificator si in acelasi timp, ca si purificator de aer.

Aparatul include 3 trepte de viteza, 3 moduri de operare: normal, briza si noapte, precum si posibilitatea de a seta timpul de lucru pana la 7.5 ore cu ajutorul cronometrului. De asemenea, este prevazut cu un rezervor de apa detasabil cu o capacitate de 7 L ce prelungește durata de utilizare fara a fi necesara reincarcarea continua.

Cu panou de control tactil si afisaj digital LED ce indica temperatura, aparatul Black+Decker este dotat cu grile ajustabile ce asigura un unghi larg al fluxului de aer de pana la 234 m³/h cu un nivel minim de zgomot, deoarece atinge 61 dB(A) la puterea maxima.

Cu design elegant, compact si practic, racitorul contine telecomanda, cu ajutorul careia puteti accesa de la distanta functiile aparatului, 4 roti multidirectionale si maner ergonomic, pentru o manevrare usoara.

Aparatul este portabil, astfel incat il puteti plasa cu usurinta in orice incapere.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.