Daikin Aparat de aer conditionat Inverter FTXS60G/RXS60L, 20.600Btu, Clasa A

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Aparat de aer conditionat Inverter FTXS60G/RXS60L, 20.600Btu, Clasa A de la Daikin

Imperceptibil - FTXS Profesional creat pentru linistea casei tale

Acasa intotdeauna ti-ai dorit sa fie liniste. Te-ai intrebat de fiecare data cum poti avea liniste daca aparatul de aer conditionat functioneaza. Aparatele Daikin din seria FTXS Profesional sunt pregatite sa iti arate ca se poate chiar la tine in dormitor in conditiile in care poti folosi sistemul de climatizare in timpul orelor de odihna.

Totul se va intampla intr-o maniera imperceptibila si iti garantam ca fluxul de aer nu va ajunge in locul in care esti. Chiar daca nu crezi realitatea demonstreaza ca aparatele de aer conditionat din seria FTXS Profesional sunt capabile si reusesc intr-un mod profesionist sa indeplineasca aceste doua cerinte.

Datele oferite de Daikin arata un nivel al presiunii sonore de 19dBA la utilizarea functiei silentioase, astfel ca functionarea unitatii interne este aproape imperceptibila. Integrarea unui sistem cu senzori de prezenta pe 2 zone la una din clasele FTXS 35, 42, sau 50, care detecteaza locul in care va aflati, face ca fluxul de aer sa fie directionat exact in partea opusa, astfel incat nu veti fi in niciun fel deranjati. O caracteristica importanta a acestui sistem de monitorizare a prezentei cu senzor este ca daca nu se detecteaza prezenta in camera aparatul comuta automat in starea de eficienta energetica, reducand drastic consumul.

Acomodarea estetica a seriei FTXS Profesional de la Daikin este extrem de atractiva si se datoreaza in principal liniilor discret-moderne, care se aliniaza perfect cu peretele camerei. Seria este complet adaptatabila atat incaperilor mici, aparatele din clasa FTXS20 si 50, iar daca detineti livinguri mai mari si chiar foarte generoase, nu ezitati sa optati in functie de necesitati la FTXS35, 42 sau chiar FTXS71. In orice caz este util sa soliciti consultanta echipei Bueno Tech sau chiar sa faci o vizita in showroom pentru stabilirea echipamentului de climatizare adecvat.

Pentru un control si mai bun al fluxului de aer pe care unitatea interna il arunca in incapere, s-a integrat controlul acestuia prin efectul Coanda care perminte dirijarea si controlarea mult mai eficienta a jetului de aer atunci cand acesta este proiectat catre suprafete plate, evitandu-se zonele rotunjite ale obiectelor din incaperi.

Datorita pompei de caldura cu care este dotat FTXS Profesional, consumul energetic pe timpul iernii pe modul incalzire va fi unul foarte redus.

Daca la toate aceste elemente functionale de top adaugam si controlarea de la distanta prin instalarea (optionala) a unui sistem de tip controller care poate fi alaturat doar claselor FTXS35, 42, 50, 60 si 71, se poate spune ca ai preluat in totalitate controlul asupra sistemului tau de climatizare.

Avand acum cele mai importante informatii despre gama Profesional FTXS de la Daikin suntem siguri ca integrarea acestui sistem de climatizare discret, imperceptibil cum ne place noua sa-l caracterizam, elegant ambiental si complet accesorizat tehnologic, totul pentru confortul tau si garantat de producatorul Daikin, va fi cu mult mai usoara.

Caracteristicile principale

Clasa de energie racire
Clasa de energie incalzire
SEER
5.58 
SCOP
3.89 
Consum anual Kw racire
376 
Consum anual Kw incalzire
1728 
Lim. rece
-15/+46 
Lim. cald
-15/+20 
Lungime traseu
30 
Diferenta nivel
20 
Alimentare

Monofazata

UNITATE INTERIOARA

Gama
Model

BTU
Dimensiuni
Greutate

 

Profesional
FTXS60G

20600
290/1050/250
12 Kg

UNITATE EXTERIOARA

Model

BTU

Dimensiuni
Greutate
Inverter

Pompa de caldura

Agent frigorific

RXS60L

20600

735/825/300
48
Da

Da

R410A
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Capacitate (BTU)
    • Clasa de eficienta energetica
      A

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.