Aer conditionat LG

Aer conditionat LG cu preturi cuprinse intre 2489 lei si 4703 lei

 
2.471,72 lei
in stoc furnizor

Badabum.ro are preturi promotionale la toata gama de Aparate de aer conditionat marca LG si o multime de alte oferte. Aparate de aer conditionat produse de LG la cele mai ieftine preturi de pe piata! Convinge-te de preturile mici la produsele LG si de ofertele Badabum.ro la toata gama de Aparate de aer conditionat. Oferta magazinului online Badabum.ro cuprinde Aparate de aer conditionat LG, toate la preturi ieftine. In categoria Aparate de aer conditionat sunt disponibile produse ieftine marca LG. Cel mai bun pret la Aparate de aer conditionat LG, doar online la magazinul Badabum.ro!

De ce sa alegi un aer conditionat marca LG

Aparatele de aer conditionat LG imbina perfect tehnologii de ultima generatie cu un design placut si un raport calitate-pret excelent. De departe una dintre cele mai notabile caracteristici ale unui aparat de aer conditionat LG este compresorul Dual Inverter cu 10 ani garantie, care contribuie la prelungirea duratei de viata a aparatului, permitand o racire mai rapida si un zgomot mai redus. In plus, aceasta functie contribuie la economisirea consmului energetic. Mai mult, majoritatea aparatelor de aer conditionat LG pe care le vei gasi pe Badabum.ro se bucura de clase energetice superioare. 

Ce tipuri de aparate de aer conditionat LG gasesti in oferta Badabum.ro

Cele mai comune aparate de aer conditionat LG sunt cele cu o capacitate de 12000 BTU, destinate unor suprafete de 30-40 metri patrati. Insa, in functie de nevoile tale, ai la dispozitie aparate cu o capacitate de la 9000 BTU, si pana la 24000 BTU. De asemenea, poti opta pentru un aparat de aer conditionat LG cu sistem de purificare 2 in 1, pentru racirea si filtrarea aerului, prevenind astfel particulele de praf sau germenii. In plus, la majoritatea aparatelor te poti bucura de un afisaj inteligent care semnaleaza compozitia aerului. Functia SmartThinQ Wi-Fi este de asemenea extrem de importanta, fiind cea care permite controlul aparatului de aer conditionat de la distanta, fara telecomanda. Descopera ofertele noastre la aparate de aer conditionat LG si bucura-te de cel mai bun raport calitate-pret.