LG Aparat de aer conditionat D12RN Deluxe Smart Inverter, 12000 BTU, A++

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Aparat de aer conditionat D12RN Deluxe Smart Inverter, 12000 BTU, A++ de la LG

Inverter Compressor cu garantie de 10 ani

Tehnologia revolutionara a inverterului este extrem de eficienta, are o performanta ridicata, dar silentioasa, precum si o garantie generoasa de 10 ani.

Economie de energie

Tehnologia Inverter Compressor regleaza continuu viteza unui compresor, pentru a mentine nivelurile dorite de temperatura. Mai mult, tehnologia Smart Inverter de la LG cu frecventa pe gama de lucru cu economie de curent economiseste mai multa energie decât compresorul conventional.

Racire rapida

Aparatul de aer conditionat LG incepe rapid racirea aerului, utilizând gama de racire la viteza mare cu tehnologie Smart Inverter de la LG, astfel ca sufla aerul pe distante mai mari, iar spatiile se racesc mai rapid.

Design simplu si subtire, cu afisaj ascuns

Designul subtire si modern al aparatului de aer conditionat LG faciliteaza instalarea si asigura o curatare confortabila, cu filtrul ajustabil EZ. Mai mult, afisajul mare ascuns este perfect pentru verificarea confortabila a afisarii energiei.

Zgomot redus de 19 dB

Aparatele de aer conditionat LG functioneaza la niveluri acustice reduse, datorita ventilatorului inclinat unic LG si tehnologiei de motor BLDC, care elimina zgomotul inutil si permite o functionare lina.

Controlul energiei active

Functia Controlul energiei active va permite sa selectati nivelul de consum energetic in functie de situatie. Beneficiati de o atmosfera racoroasa si confortabila si economisiti energie.

Comfort Air

Functia Comfort Air regleaza palele intr-o pozitie presetata ce deviaza aerul furnizat astfel incât sa evite suflarea direct spre ocupantii incaperii.

Plasmaster Ionizer

Peste 2 milioane de ioni plasmaster sterilizeaza nu numai aerul ce trece prin aparatul de aer conditionat, ci si substantele daunatoare si mirosurile neplacute din jurul aparatului.

Instalare rapida si simpla

Aparatele de aer conditionat LG sunt proiectate pentru instalare mai simpla si mai eficienta, indiferent de mediul ambiant si de numarul de persoane implicate in procesul de instalare.

   

Filtru cu protectie dubla 

Filtrul cu protectie dubla capteaza particulele de praf cu diametrul mai mare de 10 ㎛, precum si bacteriile. 

Incalzire rapida 

Functia 4 Way Auto Swing regleaza fluxul de aer, in functie de mediul inconjurator, permitând o distributie optima a aerului cald in spatiile de locuit si incalzirea rapida a acestora. 

Curatare automata 

Functia completa de curatare automata previne dezvoltarea bacteriilor si mucegaiului pe schimbatorul de caldura, astfel oferind un mediu mai placut si mai confortabil pentru utilizator.

Gold Fin


Sistemul Gold Fin se asigura ca suprafata este mai rezistenta la coroziune si imbunatateste durabilitatea schimbatorului de caldura pentru o perioada mult mai mare de timp.

Date tehnice: Tip 12000

Capacitate de racire

Minim Btu/h 3036
Standard Btu/h 11942
Maxim Btu/h 13784

Capacitate de incalzire

Minim Btu/h 3036
Standard Btu/h 13648
Maxim Btu/h 20472

Putere consumata

la racire W 898
la incalzire W 975

Intensitate curent

la racire A 6.0
la incalzire A 7.0

Caracteristici energetice

EER W/W 3.9
SEER 7.6
COP W/W 4.1
SCOP 4.6
Clasa de energie racire A++
Clasa de energie incalzire A++
Alimentare monofazat
Tip compresor inverter
Agent frigorific Tip R410A

Debit de aer

Interior mc/min. 11/9.0/5.5/3.5
Exterior mc/min. 35
Deumidificare l/h 1.3

Nivel zgomot

Interior (H/M/L/Sleep) dB(A) 40/35/24/19
Exterior dB(A) 47

Dimensiuni

Interior mm 837 x 302 x 189
Exterior mm 770 x 545 x 288

Greutate

Interior kg 8.5
Exterior kg 31
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Capacitate (BTU)
    • Clasa de eficienta energetica
      A++

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.