Midea Aparat de Aer Conditionat MS12FU-18HRFN1-QRD0GW(B) 18000 BTU Inverter Clasa A++

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Aparat de Aer Conditionat MS12FU-18HRFN1-QRD0GW(B) 18000 BTU Inverter Clasa A++ de la Midea

RACOARE rapida, la o singura atingere

Tehnologie FULL DC INVERTER

Cu ajutorul tehnologiei Inverter, aparatele de aer conditionat sunt mai puternice, mai economice si mai silentioane fata de aparatele conventionale.

Un consum redus

iECO: economie garantata pana la 60%

Aparatele de aer conditionat din gama Midea BLANC sunt echipate cu o functie speciala iECO, ce permite o economie a energiei electrice de pana la 60% in 8 ore, fata de aparatele de aer conditionat traditionale.

1W STAND-BY

Daca echipamentul de aer conditionat Midea este folosit timp de 8 ore in fiecare zi, va intra in modul stand-by pe perioada celorlalte 16 ore. In acest caz echipamentul de climatizare Midea ajuta la economisirea energiei consumate in acest mod cu pana la 80%, consumand in medie 1W in loc de 5W asa cum consuma echipamentele normale.

New RF face orice pentru confortul tau

Memoria unghiului de baleiere

Cand porniti echipamentul de climatizare cu proxima ocazie, flapsurile pentru baleiaj vertical se vor repozitiona in mod automat la unghiul setat la ultima functionare.

Functia “De urgenta”

In mod normal cand se produce o eroare a senzorului de temperatura, aparatul de aer conditionat va afisa codul de eroare si se va opri imediat. Cu aceasta functie, cand apare o astfel de eroare, aparatul de aer conditionat afiseaza codul de eroare dar continua sa functioneze intr-o stare corespunzatoare pentru a asigura confortul tau.

Sistem dublu de purificare

Protectie 1

Filtrul ANTI PRAF capteaza si inlatura particulele de praf si praful transportat de aer.

Protectie 2

Filtrul CATALIZATOR elimina formaldehida si alti compusi organici volatili (VOC), pe langa faptul ca filtreaza gazele nocive si mirosurile neplacute.

Auto-curatare

Schimbatorul de caldura al unitatii interioare este uscat imediat dupa oprire pentru a nu permite dezvoltarea bacteriilor, reducand semnificativ mirosul si prelungind durata de viata a aparatului de aer conditionat.

Cuvant de ordine: Fiabilitate

Unitate exterioara ergonomica

Unitatile externe BLANC sunt realizate cu un design inovativ in forma de diamant, fara colturi ascutite si fara suruburi la vedere langa panoul frontal. Grilajul de aerisire, fiind inspirat de surubul lui Athimede, contine un ventilator cu un concept nou care reduce la minim zgomotele produse.

Nervurile in forma de T de pe panoul superior permit obtinerea unei mai mari rezisyente si stabilitate.

 

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Capacitate (BTU)
    • Clasa de eficienta energetica
      A++

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.