Aparat de aer conditionat Mitsubishi MSZ-DW35VF + MUZ-DW35VF, Inverter, 12.000BTU, R32, Clasa A++

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
2.459,00 lei

Taxa verde: 17,85 lei

(Pret cu taxa verde: 2.476,85 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 90.79 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

MSZ-DW35VF + MUZ-DW35VF

Garantie: 36 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Aparat de aer conditionat Mitsubishi MSZ-DW35VF + MUZ-DW35VF, Inverter, 12.000BTU, R32, Clasa A++ de la MITSUBISHI

Aparatul de Aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-DW35VF+MUZ-DW35VF 12000 BTU R32 imbina eficienta cu un design compact si elegant.

  • Foarte eficient din punct de vedere energetic, utilizand agent frigorific R32
  • Interfata Wi-Fi optionala
  • Nivel de sunet extrem de scazut
  • Aer conditionat economic, cu cifre SCOP / SEER imbunatatite
  • Timerul zilnic ON/OFF, ofera un control mai mare asupra planificarii

Sistemele de aer conditionat folosesc agenti frigorifici care sufera foarte usor transformari din gaz in lichid si inapoi, pentru a transfera caldura din interiorul camerei in afara locuintei in modul racire si in sens invers, in modul incalzire. Tehnologia Inverter se bazeaza pe un model de compresor care isi poate regla turatia si, implicit, capacitatea de racire sau incalzire in functie de sarcina necesara. Compresorul poate functiona continuu la turatii mici, fara sa fie necesare pornirile si opririle repetate atunci cand sistemul de climatizare solicita aer rece sau cald. Pe langa racire, aparatele de aer conditionat pot asigura si o incalzire eficienta. Incalzirea cu un aparat de aer conditionat cu pompa de caldura este, in prezent, modalitatea de incalzire cea mai eficienta din punct de vedere energetic.

  • Agent frigorific R32:  Introducand activ noul agent frigorific R32, Mitsubishi Electric continua sa promoveze fabricarea echipamentelor, luand in considerare impactul negativ asupra mediului inconjurator. Noul freon are un potential de incalzire globala de aproximativ 1/3*1 fata de agentul frigorific utilizat in mod curent R410A. 
  • Interfata de control a sistemului (Optionala):

– Face posibila pornirea/oprirea la distanta.

– Controlul centralizat se poate realiza prin conectarea la M-NET.

*Interfata Wi-Fi si interfata de control a sistemului nu pot fi utilizate simultan

  • Interfata Wi-Fi (Optionala): Aparatul de Aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-DW35VF+MUZ-DW35VF 9000 BTU R32 este compatibil cu interfata Wi-Fi. Acesta poate fi controlat si monitorizat utilizand un smartphone, o tableta sau un PC, prin intermediul aplicatiei MelCloud. Bucura-te ca te poti conecta cu Alexa sau Google Assistant cu ajutorul aplicatiei MelCloud, valabil doar in limba engleza.

    Functii avansate pentru ambientul dorit

               Deflector oscilant – unitatile sunt prevazute cu un deflector care distribuie uniform aerul in toata incaperea.

              Programator saptamanal -programeaza aparatul sa porneasca sau sa se opreasca in orice moment, pe parcursul unei saptamani.

              Auto Diagnostic – aparatul este dotat cu un sistem de autodiagnosticare care ii permite utilizatorului sa constate defectiunile detectate de aparat.

              Functia de memorare a defectiunilor – defectiunile survenite in timpul functionarii vor fi inregistrate in memoria electronica a aparatului, ce poate fi accesata oricand pentru remedierea problemelor.



Clasa energetica: A++
Eficienta energetica COP/EER (nominal): 3.69
Eficienta energetica SCOP/EER: 4.30
Capacitate nominala: 12000 BTU
Nivel de zgomot (dB) racire: 22 – 31 – 38 – 46
Regim de functionare: -10 … +46 °C
Dimensiuni UI: 290x799x332 mm
Dimensiuni UE: 538x699x249 mm
Refrigerant: R32

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Capacitate (BTU)
    • Clasa de eficienta energetica
      A++
    • Wi-Fi
      Nu
    • Kit de instalare inclus
      Nu

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.