MITSUBISHI Aparat de aer conditionat MSZ-HJ50 / MUZ-HJ50, Inverter, 18000 BTU/h, Clasa A+, Econo Cool

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Aparat de aer conditionat MSZ-HJ50 / MUZ-HJ50, Inverter, 18000 BTU/h, Clasa A+, Econo Cool de la MITSUBISHI

Aparat de aer conditionat MITSUBISHI MSZ-HJ50+MUZ-HJ50, clasa de energie A+, capacitate de racire 18000BTU, capacitate de incalzire 18000BTU, suprafata acoperita 35mp, filtru anti-praf, compresor inverter, ventilator 4 trepte, agent racire R410a, nivel zgomot unitate interna 28 db, nivel zgomot unitate externa 50 db, functie racire, incalzire, ventilatie, dezumidificare, telecomanda, sleep/night mode, auto restart, timer, functie jet, dezghetare automata



Compact & Design

Liniile curate si neutre, dimensiunile compacte si culoarea "Alb pur" disting gama de aparate de aer conditionat MSZ-HJ, ceea ce le face compatibile cu orice tip de mediu. Chiar si unitatea exterioara, compacta, usoara si silentioasa, poate fi instalata in spatii limitate.

Programator usor de utilizat

Programatorul cu 12 ore se potriveste mai ales pentru utilizarea in timpul orelor de odihna de noapte. Pornirea si oprirea automata poate fi usor de stabilit, la orice interval orar.

DC Inverter

DC Inverter este un dispozitiv electronic care permite variatia eficienta a vitezei compresorului si, in consecinta puterea livrata de aparatul de aer conditionat, in functie de cererea de racire sau incalzire. Comparativ cu aparatul de aer conditionat cu viteza fixa traditional (On/Off ), aparatul de aer conditionat cu DC Inverter atinge initial temperatura dorita si o mentine stabila, fara variatii deranjante, pentru a beneficia de confort si
consum redus de energie.

Eficienta energetica apropiata clasei A/A

Economia in functionare este marele avantaj al aparatului de aer conditionat Mitsubishi Electric. Datorita designului atent al tuturor componentelor si utilizarii eficiente a tehnologiilor avansate, eficienta energetica sezoniera atinge niveluri extraordinare.
In special, linia MSZ- HJ obtine valori SEER si SCOP (indici de eficienta sezoniera) care ii permit sa ajunga in clasa A-A cu toata gama.

Maxim de silentiozitate pentru un confort maxim

Calitatea mediului in care ne aflam depinde si de nivelul sonor perceput.
Aparatele de aer conditionat Mitsubishi Electric ajuta la mentinerea confortului acustic cel mai ridicat reducand la minim emisiile sonore.

Functionare silentioasa
 
Un spatiu silentios si relaxant este acum accesibil. Zgomotul in functionare este de doar 22 dB pentru modelul MSZ-HJ25VA. Functionarea este atât de silentioasa ca puteti uita ca functioneaza aparatul de aer conditionat.
 

Tip 18000
Capacitate de racire:

Minim 4440 Btu/h
Standard 17060 Btu/h

Capacitate de incalzire:

Minim 4780 Btu/h
Standard 18420 Btu/h
Maxim 22180 Btu/h

Intensitate curent:

la racire 2050 A
la incalzire 1480 A

Temperatura exterioara de functionare:

la racire 15 ~ 46 °C
la incalzire -10 ~ 24 °C

Caracteristici energetice:

SEER 6.0
SCOP 4.2
Clasa de energie racire A+
Clasa de energie incalzire A+
Alimentare monofazat
Tip compresor inverter
Agent frigorific: - Tip R410A
Debit de aer:- Interior mc/min. 12.9 / 11.1 / 9.1 / 6.3

Nivel de zgomot:

Interior (H/M/L/Sleep) 45 / 40 / 36 / 28 dB(A)
Exterior 60 dB(A)

Dimensiuni:

Interior 290 x 799 x 232 mm
Exterior 550 x 800 x 285 mm

Greutate:

Interior 9 kg
Exterior 36 kg
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Capacitate (BTU)
    • Clasa de eficienta energetica
      A+

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.