Aparat de aer conditionat Samsung AR09KSWSBWKNZE, 9000 BTU, Clasa A++, Wi-Fi Control, Filtru Neo Triple, Filtru HD antibacterian, Fast Cool, Auto Restart, Alb

Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam alte produse similare din categoria Aparate de aer conditionat

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0372.88.77.22.

  • Distribuie pe:

Descriere Aparat de aer conditionat Samsung AR09KSWSBWKNZE, 9000 BTU, Clasa A++, Wi-Fi Control, Filtru Neo Triple, Filtru HD antibacterian, Fast Cool, Auto Restart, Alb de la Samsung

Aparat de aer conditionat Samsung AR09KSWSBWKNZE, 9000 BTU, Clasa A++, Wi-Fi Control, Filtru Neo Triple, Filtru HD antibacterian, Fast Cool, Auto Restart, AlbRaceste mai repede, mai departe si mai amplu


Aparatul de aer conditionat de la Samsung a fost proiectat cu rezultatele in minte, pentru a fi extraordinar de eficient. Designul sau triunghiular unic are un spatiu de intrare mai larg, pentru a putea trage mai mult aer. Latimea si unghiul imbunatatit al portiunii de iesire, lamele suplimentare in v si un ventilator mai mare se asigura, de asemenea, ca aerul este racit si emis mai repede, mai departe si mai in larg. Astfel, aerul rece si proaspat ajunge in toate colturile casei.

 

Va racoreste rapid si confortabil


Aparatul de aer conditionat Samsung incepe sa raceasca aerul folosind modul puternic Fast Cool, astfel incat sa ajunga rapid la temperatura dorita. Apoi, trece automat la modul Comfort Cool, pentru a o mentine. Prin urmare, nu va va fi frig si nu va trebui sa schimbati manual setarile sau sa inchideti si sa deschideti din nou aparatul de aer conditionat.

 

Lucreaza inteligent. Economiseste energie


Aparatul de aer conditionat de la Samsung are un invertor digital eficient energetic, cu EER 10.1. Acesta poate mentine temperatura dorita fara a se opri si a porni in mod frecvent, pentru a consuma mai putina energie. Invertorul digital va ajuta sa pastrati confortul pentru perioade mai lungi de timp, utilizand o cantitate minima de energie.

 

Economiseste energie chiar si atunci cand sunteti singur


Modul Single User al aparatului de aer conditionat Samsung utilizeaza mai putin din capacitatea compresorului, reducand consumul de energie si oferind un mediu racoros si confortabil. Prin urmare, il puteti utiliza atunci cand sunteti singur, chiar si in timpul unei zile calduroase, fara a va face griji pentru factura la electricitate.

 

Usor de demontat si de curatat


Spre deosebire de filtrele conventionale, care sunt adesea dificil de accesat, componenta Easy Filter a aparatului de aer conditionat Samsung se afla in exterior, deasupra. Astfel, poate fi usor demontata, curatata si amplasata la loc, fara a trebui sa deschideti un capac sau sa trageti tare pentru a o inlatura. Iar invelisul sau antibacterial filtreaza praful, agentii contaminanti periculosi si alergenii. Testat in laboratorul de testare din Coreea (FITI/KEMTI) si laboratorul de testare din Japonia (ITEA). Datele au fost masurate in conditii de testare specifice si pot diferi in functie de factorii de mediu.

 

Elimina virusii


Caracteristicile Virus Doctor si Easy Filter elimina praful, agentii contaminanti periculosi din aer si alergenii, precum si bacteriile si virusii, inclusiv virusii Influenza A si Corona, utilizand mai intai un filtru si apoi Virus Doctor. Astfel, aerul pe care il respirati ramane curat si sanatos. Testat in Centrul de Stiinta Mediului Kitasato (Japonia) si la Universitatea Yonsei (Coreea) / laboratorul de testare din Coreea (FITI/KEMTI) si laboratorul de testare din Japonia (ITEA). Eficient asupra unui numar de 4 virusi, inclusiv Subtipul H1N1 si a anumitor bacterii. Datele au fost masurate in conditii de testare specifice si pot diferi in functie de factorii de mediu.

CARACTERISTICI GENERALE

 

Capacitate de racire (BTU) 8530
Capacitate incalzire (BTU) 10920
Clasa de energie incalzire A+
Clasa de energie racire A++
Tip filtru Full HD 60
Inverter Da
Kit instalare inclus Nu
Telecomanda Da


FUNCTII


Ventilare Da
Tehnologie Wi-Fi Da
Incalzire Da
Auto Restart Da
Dezumidificare Da
Sleep/Night mode Da
Auto Da
Tip Compresor BLDC
Alte functii Protectie antibacteriana
Protecte impotriva alergiilor


SPECIFICATII TEHNICE


Greutate unitate exterioara (kg) 28.5
Greutate unitate interioara (kg) 9.5
Dimensiuni unitate exterioara (mm) 720 x 548 x 265
Dimensiuni unitate interioara (mm) 826 x 261 x 261
Culoare unitate exterioara Alb
Culoare unitate interioara Alb
Zgomot unitate exterioara (dB) 59
Zgomot unitate interioara (dB) 54
Agent de racire R410A


  • Detalii
    • Capacitate (BTU)
    • Clasa de eficienta energetica
      A++

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.