Aparat de aer conditionat portabil Whirlpool PACF212HPW, 12000BTU, Clasa A

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Aparat de aer conditionat portabil Whirlpool PACF212HPW, 12000BTU, Clasa A de la Whirlpool

Designul minimalist al aparatului de aer conditionat portabil WHIRLPOOL PACF212HP W se va potrivi in majoritatea spatiilor pentru a crea in mod invizibil conditii confortabile pentru a lucra sau a sta acasa. Datorita functiei 6th Sense, senzorul de temperatura estimeaza automat temperatura camerei si foloseste combinatia perfecta de functii de operare pentru a asigura cel mai prietenos mediu care va afecteaza pozitiv sanatatea si bunastarea. Design

Functia de dezumidificare


Datorita functiei de dezumidificare, care elimina mai mult de 2 litri de apa din camera pe ora, acum poti controla usor si rapid nivelul de umiditate pentru a te mentine confortabil in zilele foarte calde sau reci.
 
dezumidificare

Reversibil


Aer conditionat reversibil, alegerea perfecta pentru iarna. Datorita functiei de incalzire a aparatului de aer conditionat, va puteti bucura de aer rece in zilele toride de vara si de o temperatura confortabila iarna.
Reversibil

Functie de curatare automata


Functia de curatare automata Autoclean previne proliferarea microorganismelor daunatoare prin eliminarea umezelii din unitatea interioara pentru un aer mai curat si mai sanatos.
Curatare

Furtunul de evacuare


Furtunul flexibil de evacuare permite amplasarea aparatului de aer conditionat la distante de 23 1/2" si 67" (60 si 170 cm) fata de fereastra sau usa.
Furtunul de evacuare

Depozitarea aparatului


Aparatul trebuie utilizat si depozitat intr-o incapere cu o suprafata utila mai mare de 12 m² si o inaltime de peste 2,2 m.
Aparatele de aer conditionat locale sunt concepute ca o solutie de racire suplimentara pentru anumite zone dintr-o incapere.
Depozitarea aparatului

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Portabil
Suprafata de montare Podea
Recomandat pentru incaperi pana la 20 m²
Capacitate generala 12000 BTU
Capacitate de racire 3300 Wh
Tip filtru HEPA
Kit instalare inclus Nu

EFICIENTA ENERGETICA

Eficienta energetica racire A
Eficienta energetica incalzire A+
Coeficient randament sezonier la racire SEER 2.6
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP 2.8

SPECIFICATII TEHNICE

Capacitate nominala la incalzire 2800 W
Agent de racire R290

UNITATE INTERNA

Dezumidificare (l/h) 0.8
Nivel de zgomot unitate interna 60 dB
Culoare unitate interna Alb

UNITATE EXTERNA

Culoare unitate externa Alb
Greutate unitate externa 32 Kg

FUNCTII

Tehnologie Wi-Fi Nu
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Capacitate (BTU)
    • Clasa de eficienta energetica
      A
    • Portabil
      Da

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.