Aparat de aer conditionat Yamato Alpin YW18IG5, 18000 BTU, Racire A++/ Incalzire A+, R32, Inverter, Wi-Fi, kit instalare inclus

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Aparat de aer conditionat Yamato Alpin YW18IG5, 18000 BTU, Racire A++/ Incalzire A+, R32, Inverter, Wi-Fi, kit instalare inclus de la Yamato

 Temperaturi extreme

Functionare stabila in regim de incalzire chiar si la temperaturi exterioare de pana la -22 ℃.

 Super Power Inverter

Echipamentul isi va maximiza performantele pentru a ajunge la temperatur adorita in cel mai scurt timp.

 Dezumidificare

Aparatele de aer conditionat YAMATO au capacitatea de dezumidificare, functie importanta in momentele din an cand nivelul de umiditate nu se mai incadreaza in limitele de confort.

 Functia sleep

Pentru a asigura confortul in timpul somnului, jetul de aer este directionat catre tavan si ventilatorul isi reduce turatiile pentru a scadea nivelul de zgomot.

 Racire turbo

Pentru a realiza o temperatura confortabila intr-un timp cat mai scurt, aparatul functioneaza la un debit maxim de aer si cu o viteza maxima a compresorului.

 Mod economic

Setarea termostatului se modifica automat in functie de temperatura pentru a evita racirea si incalzirea inutila. Aceasta ducand la o economie considerabila de energie.

 Temporizare

Permite pornirea sau oprirea aparatului la o ora prestabilita, asigurandu-se astfel un climat placut inainte de a ajunge acasa, totodata se poate evita uitarea aparatului pornit.

 Mod auto

La pornirea aparatului, senzorii detecteaza temperatura incaperii si o aduc la un nivel optim de comfort, comform modului selectat.

 Protectie impotriva aerului rece

Cand aparatul functioneaza pe incalzire, acesta va sufla aer doar in momentul in care acesta a atins o temperatura suficient de ridicata.



Tip aparat: Split
Capacitate: 18000
Clasa Energetica: A++
Functii: 
Racire Turbo
Protectie aer rece 
Incalzire la temperaturi extreme : -22℃
Mod Auto
Functie Sleep
Dezumidificare
Mod economic
Temporizare
Wi-Fi Intelligent Control 
R32
Super Power Inverter

Functie racire
Capacitate de racire: 4299/17742/22519 BTU

Functie incalzire
Capacitate de incalzire: 3821/18084/26202 BTU

Altele
Montaj inclus: Nu
Nivel zgomot (unitate interna): 59
Nivel zgomot (unitate externa): 64
Dimensiuni (unitate interna): 97x30x22.4 cm
Dimensiuni (unitate externa): 96x70x39.6 cm

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Capacitate (BTU)
    • Clasa de eficienta energetica
      A++

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.