Aparat de aer conditionat Yamato Optimum YW12H2, 12000 BTU, Clasa A++/A+, Wi-Fi, Inverter, Kit instalare inclus

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Aparat de aer conditionat Yamato Optimum YW12H2, 12000 BTU, Clasa A++/A+, Wi-Fi, Inverter, Kit instalare inclus de la Yamato

Flux de aer puternic

Aparatul suflă aerul pe o distanță mult mai mare decât aparatele convenționale, datorită motorului performant, dar și design-ului îmbunătățit al turbinei și al grilei de evacuare*.
* pentru capacitatea 24000 BTU/ h

Stand-by 1W

Consumul aparatului de aer condiționat, în regim de așteptare, este de aproximativ 1W. Aparatul reduce consumul de energie de la 8W la circa 1W, prin optimizarea programului său de control.

Blue Fin

Un strat anticoroziv aplicat pe evaporator și condensator prelungește durata de viață a unității. Datorită proprietăților sale hidrofile, fluxul apei condensate este îmbunătățit.

 Warm start (Pre-încălzire)

În modul de încălzire, unitatea interioară suflă aerul numai după încălzirea prealabilă a evaporatorului, pentru a nu vă expune unui flux de aer rece.

 Control WI-FI

Prin funcția Wi-Fi, puteți controla de la distanță aparatul de aer condiționat, cu ajutorul aplicației specifice și a telefonului mobil inteligent.

 Flux de aer inteligent

Aparatul direcționează fluxul de aer, funcție de modul de operare (în sus, în modul răcire, și în jos, în modul încălzire), pentru a îmbunătăți performanțele de răcire/ încălzire.

 Auto-diagnoză

Pentru a facilita operațiunile de mentenanță/ service, în cazul apariției unui defect, pe display-ul LED al unității interioare este afișat codul de eroare.

DC Inverter


Tehnologia DC Inverter permite controlul tensiunii și al curentului motoarelor, pentru a asigura o funcționare eficientă, cu un consum energetic redus, și mai silențioasă, prin reducerea vibrațiilor.

 

R32


Aparatele folosesc refrigerant R32, cu impact redus asupra mediului înconjurător și eficiență energetică ridicată.

 

Ventilatorul unității exterioare cu 7 trepte de viteză


Aparatul reglează automat viteza ventilatorului unității exterioare, în funcție de temperatura ambientală și cea a tubulaturii schimbătorului de căldura, pentru a optimiza performanțele acestuia și a reduce consumul de energie.

 

SEER A++/ SCOP A+


Prin tehnologia DC Inverter, viteza compresorului variază, asigurând atât menținerea, cu o precizie ridicată, a temperaturii setate, cât și economisirea de energie, cu până la 60% față de tehnologia non-inverter.

 

Smart/ Cool/ Heat/ Dry


Puteți alege cu ușurință modul de funcționare dorit, prin apăsarea butonului specific de pe telecomandă.

 Ventilatorul unității interioare cu 5 trepte de viteză
La setarea vitezei ventilatorului unității interioare, în modul de funcționare ales, puteți opta între cele 5 trepte de viteză disponibile, pentru a controla volumul fluxului de aer.

 

Sleep


Aparatul își optimizează funcționarea pe timpul somnului, prin ajustarea automată a curbei de temperatură, pentru a vă spori confortul, concomitent cu economisirea de energie.

 

Turbo


Setați rapid treapta de viteză maximă a ventilatorului unității interioare, în modul răcire sau încălzire, iar aparatul va funcționa la o frecvență ridicată, pentru a atinge temperatura dorită în timpul cel mai scurt.

PID Inverter Control

Aparatele beneficiază de tehnologia PID Inverter Control, care maximizează frecvența de lucru, până la atingerea temperaturii setate, apoi ajustează în timp real frecvența, pentru a adapta temperatura camerei la temperatura setată, cu o precizie ridicată.

Încălzire la -15°C / Răcire la -10°C

Aparatul funcționează în condiții optime, în modul de încălzire, până la temperatura exterioară de -15°C, și, în modul de răcire, până la temperatura exterioară de -10°C.

Dezghețare inteligentă

Ciclul de dezghețare pentru curățarea gheții de pe condensator și pentru restabilirea funcției de încălzire este activat automat, numai atunci când este necesar, pentru a reduce consumul de energie.

Protecție 3 minute

În cazul unei căderi de tensiune sau dacă opriți aparatului de aer condiționat, repornirea va putea firealizată după cel puțin 3 minute de la reluarea alimentării, datorită funcției de protecție a compresorului.

 

CARACTERISTICI GENERALE

Functie Racire/Incalzire
Capacitate racire 2730/10920/11940 BTU (min/nom/max)
Capacitate incalzire 2730/11600/12280 BTU (min/nom/max)
Alimentare 1 Ph-220V-240V-50Hz
Coeficient randament sezonier la racire SEER 6.10
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP 4.00
Eficienta energetica racire A++
Eficienta energetica incalzire A+
Putere consumata racire 300/1140/1500 W (min/nom/max)
Putere consumata incalzire 300/1210/1500 W (min/nom/max)
Domeniu temperatura exterioara de functionare pe racire -10°C ~ 43°C
Domeniu temperatura exterioara de functionare pe incalzire -15°C ~ 24°C
Curent nominal racire 5.10 A
Curent nominal incalzire


UNITATE INTERIOARA

Debit de aer unitate interna 510 m³/h
Nivel de presiune acustica 39 / 35 / 31 / 24 dB(A) (SH/H/M/L)
Nivel de putere acustica 57 dB(A)
Dimensiune neta unitate interioara 708x190x263 mm
Greutate neta/bruta unitate interioara 7.80 / 9.20 kg


UNITATE EXTERIOARA

Nivel de presiune acustica 50 dB(A)
Nivel de putere acustica 63 dB(A)
Dimensiune neta unitate exterioara 700x245x544 mm
Greutate neta/bruta unitate exterioara 22.90 / 25.00 kg


TRASEU FRIGORIFIC

Diametru 6.00 / 9.52 mm (lichid/gaz)
Lungime maxima 20 m
Diferenta maxima de nivel 10 m

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Capacitate (BTU)
    • Clasa de eficienta energetica
      A++
    • Wi-Fi
      Da
    • Kit de instalare inclus
      Da

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.