BlackDecker Mop cu abur 17in1 generator detașabil Black Decker FSMH1321JMD

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Mop cu abur 17in1 generator detașabil Black Decker FSMH1321JMD de la BlackDecker

Spălător cu abur 17in1 steam-mop ™ cu generator detașabil și sistem de curățare SteaMitt ™ Black Decker - FSMH1321JMD

Igienizați-vă casa cu puterea naturală a aburului

Faceți curățarea ușoară cu gama de spălători cu abur steam-mop ™. Modele ușoare și puternice care ucid până la 99,9% din germeni și bacterii * cu simpla acțiune de igienizare a aburului, folosind doar apă de la robinet. Generatorul portabil de abur încorporat vă permite o versatilitate maximă, în timp ce sistemul de curățare SteaMitt ™ vă va pune puterea de igienizare a aburului direct în mâinile voastre.

Caracteristici tehnice

  • Cu inovatorul sistem de curățare cu abur SteaMitt ™, singura mănușă care generează abur direct pe palma mâinii: oferă posibilitatea de a curăța chiar și suprafețele neregulate și curbate datorită designului său unic și inovator în deplină siguranță.
  • Igiena maxima: elimina 99,9% din bacterii si germeni fara a folosi detergenti chimici folosind apa simpla de la robinet
  • Multifuncțional: generatorul de abur este detașabil pentru a asigura o versatilitate maximă în curățare și igienizare a tuturor suprafețelor din casă.
  • Tehnologie Autoselect®: poziționat pe generatorul detașabil, este acum posibil să reglați aburul potrivit pe fiecare suprafață care trebuie curățată și cu toate accesoriile furnizate.
  • Încălzire rapidă: în doar 15 secunde steam-mop ™ este pregătit pentru curățarea profundă a întregii case.
  • Funcție extra-abur cu jet direct care se activează cu un gest simplu al piciorului și îmbunătățește curățarea murdăriei cele mai dificile.
  • Pânza cu tehnologie Easy Glide ™ din microfibră și nailon garantează o netezime și o eficiență maximă în colectarea murdăriei, poate fi îndepărtată cu ajutorul filei speciale cu un gest de picior și lavabilă în mașina de spălat.
  • Cap ultra-subțire și articulat, pentru a curăța confortabil chiar și zonele din jurul mobilierului sau meselor.
  • Gama largă de accesorii pentru 17 funcții în 1: inclusiv capul triunghiular multifuncțional exclusiv 3in1, ideal pentru igienizarea suprafețelor verticale, răcorirea țesăturilor și călcarea pe verticală.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.