Aparat de curatat cu abur Daewoo DSC1200, 1200 W, presiune abur 3 bar, capacitate boiler 0.35l, capacitate recipient 0.25l, timp de incalzire 4 minute, indicator luminos functionare, valva siguranta

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Aparat de curatat cu abur Daewoo DSC1200, 1200 W, presiune abur 3 bar, capacitate boiler 0.35l, capacitate recipient 0.25l, timp de incalzire 4 minute, indicator luminos functionare, valva siguranta de la Daewoo

APARAT DE CURATAT CU ABURI | un ajutor de nadejde pentru o casa curata

Un aparat de curatat cu aburi este solutia ideala pentru a curata intreaga casa fara detergenti si alte substante chimice, mai ales pentru persoanele alergice. Cu un singur aparat veti avea o locuinta perfect curata si igienizata in cel mai simplu si ecologic mod.  

 

Putere maxima de 1200 W

Pentru a indeparta si cele mai dificile pete, aparatul de curatat cu aburi are o putere de 1200 W, ceea ce garanteaza o curatare optima si eficienta. Cu o presiune a aburului de 3 bar, acesta poate elimina pana la 99.9% dintre bacterii si germeni, fara detergenti sau alte solutii.  

 

Capacitate rezervor: 0.25 litri

Pentru a fi usor de manevrat, dar in acelasi timp eficient, rezervorul de apa a aparatului de curatat are o capacitate de 0.25 litri, suficient pentru a curata rapid suprafetele dorite.

 

Capacitate boiler: 0.35 litri

Boilerul aparatului de curatat are o capacitate de 0.35 litri. Acesta incalzeste apa din rezervor si o pregateste pentru o curatare performanta, fara detergenti, doar cu presiunea puternica a aburului.

 

Indicator de stare LED

Indicatorul cu LED arata cu exactitate atunci cand aparatul este sau nu in functiune pentru a evita eventualele accidentari. Usor de utilizat, acest aparat va deveni aliatul dumneavoastra preferat in curatarea locuintei.

 

Capac de siguranta presiune

Capacul de siguranta tine presiunea sub control pentru a elimina riscul de a va accidenta din cauza aburului fierbinte care ar putea provoca arsuri nedorite.

 

Timp de incalzire: 4 minute

Curatenia nu va dura foarte mult timp, deoarece aparatul de curatat cu aburi incaleste apa la temperatura necesara in doar 4 minute, dupa care veti avea nevoie doar de mult spor si energie.

Accesorii incluse

Accesoriile incluse asigura curatarea tuturor suprafetelor, chiar si a celor greu accesibile. De la cele de sticla, oglinzi, ferestre, bai, toalete, chiuvete sau diferite tipuri de pardoseli, pana la tapiterie, anvelope de masini sau chiar gratare. De asemenea, perdelele sau jaluzelele vor putea fi curatate fara a fi scoase de la ferestre.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.