Karcher Aparat de curatat cu abur SC5 EasyFix cu fier de calcat inclus, 2200W, 4.2Bar, 0.5/1.5L, incalzire 3min, Galben

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Aparat de curatat cu abur SC5 EasyFix cu fier de calcat inclus, 2200W, 4.2Bar, 0.5/1.5L, incalzire 3min, Galben de la Karcher

Cu 4,2 bari presiune de abur, SC 5 Iron Kit este cel mai puternic aparat cu abur din clasa sa. Fierul de călcat cu abur este livrat împreună cu dispozitivul de înaltă clasă, care calca hainele de doua ori mai repede. Cu ajutorul funcției VapoHydro, murdăria persistentă poate fi îndepărtată în cel mai scurt timp: murdăria dizolvată este pur și simplu spălata cu apă fierbinte. Intensitatea aburului poate fi reglată in functie de suprafața și de murdărie. Prin reumplere continuă, rezervorul de apă detașabil, permite curățarea neîntreruptă. SC 5, oferă loc pentru cablu integrat, un compartiment de depozitare accesorii și suport de stocare pentru duza de podea. Foarte important: aparatele Kärcher ucid 99,99% din toate bacteriile de comune, de pe suprafetele dure ale locuintei, asigurand o curatare completa. Setul de livrare contine accesorii versatile pentru plăci ceramice, plite și hote de evacuare precum și mici rosturi. Duza de podea EasyFix cu suprafața de curățare flexibilă asigură o ergonomie mărită și rezultate de curățare impecabilă. Tehnologia inovatoare de schimbare a lavetei, fără contact cu aceasta, asigură cel mai înalt nivel de confort.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.