Set aspirator ferestre Leifheit Dry & Clean si coada 43 cm

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Set aspirator ferestre Leifheit Dry & Clean si coada 43 cm de la Leifheit

Set aspirator ferestre Leifheit Dry & Clean si coada 43 cm poate fi utilizat pentru curatarea eficienta a geamurilor, oglinzilor, gresiei sau a cabinei de dus, fara a lasa in urma dungi si fara ca apa sa se scurga pe podea.

Aspiratorul pentru geamuri Leifheit este instrumentul ideal la indemana oricui pentru a elimina apa si murdaria fara a lasa urme sau dungi. Aspirati apa rapid fara stergere in prealabil. Este necesara doar spalarea geamurilor cu un spalator, inainte de a utiliza aspiratorul.

Aspiratorul pentru geamuri Leifheit este echipat cu functia stand-by inteligent si intra automat in modul de economisire a energiei cand nu este in uz. Acest lucru asigura o durabilitate deosebit de lunga a bateriei reincarcabile. Aspiratorul este compatibil cu toate manerele cu Click System din gama Leifheit.

Setul include aspiratorul Leifheit Dry & Clean si incarcator cu alimentare la priza, precum si un maner telescopic de 43 cm.


Detalii produs

Volum rezervor: 100 ml

Durata de functionare: ~ 35 min

Lungime lama de curatare: 28 cm

Lungime coada: 43 cm

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.