Rowenta Aspirator cu abur Clean & Steam RY7535WH, 1700W, 0.7L, incalzire 30s, recipient praf 0.3L, Negru/Argintiu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Aspirator cu abur Clean & Steam RY7535WH, 1700W, 0.7L, incalzire 30s, recipient praf 0.3L, Negru/Argintiu de la Rowenta

Curatenie perfecta in cel mai scurt timp!

Clean & Steam de la Rowenta iti ofera o solutie inovativa pentru a mentine podelele curate intr-un timp scurt. Multumita capului de aspirare Dual Clean & Steam, conceput pentru a facilita miscarea naturala de du-te vino a produsului si a sistemului inovativ folosit, praful este aspirat inainte ca podeaua sa fie curatata cu abur, dintr-o singura miscare. Rezultatele de aspirare sunt remarcabile si iti ofera confort in ceea ce priveste sanatatea ta si a celor din jur. Produsul este perfect adaptat pentru orice fel de podea dura.

2 in 1: spala si aspira podeaua dintr-o singura miscare

Petrecem in medie circa 34 de minute aspirand si 31 de minute spaland cu mopul podelele in fiecare saptamana*. Clean & Steam de la Rowenta este combinatia perfecta intre un aspirator vertical de inalta eficienta si un mop cu abur. Nu mai pierde timpul folosind un aspirator clasic apoi mopul, cu aspiratorul Rowenta poti face ambele proceduri dintr-o singura miscare lasand podelele perfect curatate.

 
Un cap de aspirare eficient 

Capul de aspirare Dual Clean & Steam este conceput pentru a facilita miscarea naturala de du-te vino a produsului. Multumita sistemului inovativ folosit, praful este aspirat inainte ca podeaua sa fie curatata cu abur.
 
Igienizare

Clean & Steam elimina pana la 99% din bacterii si germeni folosind doar apa de la robinet.
 
Performante perfecte

Spre deosebire de filtrele clasice care se infunda, tehnologia ciclonica avansata ofera un nivel inalt de separare a aerului de praf pentru rezultate de curatare de lunga durata.
 
Abur perfect adaptat in functie de tipul podelei 

Fluxul de abur poate fi adaptat in functie de tipul de podea (parchet, gresie, linoleum etc.).
 
Benefic pentru podea si mediul inconjurator

Produsul nu necesita detergent sau vreo substanta chimica pentru curatare.
 
Pregatit chiar si pentru sesiuni de curatare lungi

Produsul dispune de un rezervor de apa de 0,7 L, cu ajutorul caruia poti curata pentru 40 min* sau o suprafata de 100 m2 fara a realimenta recipientul de apa.
 

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Culoare Negru/Gri
Putere (W) 1700
Capacitate rezervor (l) 0.7
Tip alimentare La retea

CARACTERISTICI TEHNICE

Lungime cablu alimentare (m) 7.5
Timp incalzire (min.) 0.5
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.