Multicooker KitchenAid Artisan, 1500W, 4.5l, 6 programe, Rosu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Multicooker KitchenAid Artisan, 1500W, 4.5l, 6 programe, Rosu de la KitchenAid

Masina de gatit Artisan, marca Kitchenaid este un aparat ce se poate ocupa de diverse si multiple sarcini din bucatarie, fiind dotat cu o gama destul de larga de accesorii si putand sa functioneze de la temperatura de 40°C pana la cea de 140°C.

Aceasta poate lua locul multora din electrocasnicele ce se afla de obicei intr-o bucatarie deoarece printr-o simpla atingere de buton, masina de gatit: zdrobeste, marunteste, blenduieste, amesteca, bate, emulsioneaza, framanta, fierbe, gateste la aburi, inabuseste.

Pentru a duce la indeplinire aceste sarcini masina are 6 programe de gatire: fierbere, prajire, inabusire, fierbere la aburi, pasare si aluat.

Datorita placii din aluminiu gros din interiorul masinii, aceasta atinge cu usurinta si rapid temperatura de gatire de 140°C. Astfel se ajunge imediat la o temperatura ridicata si uniforma. Temperatura creste rapid atunci cand adaugati ingrediente reci.

Masina este dotata cu un bol de 4,5 L capacitate din inox, cu o baza larga, manere ergonomice, capac fix si o gura de turnare special destinata introducerii alimentelor in bol. Datorita bolului puteti pregati cu usurinta pana la 6 portii de mancare.

Carcasa are un design premium din metal, cu manerele si barele metalice, ceea ce face ca masina sa fie robusta, stabila, sa reziste pentru foarte mult timp si sa fie usor de curatat.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.