Russell Hobbs Slow cooker Cook Home Searing 22740-56, 3.5 l, 2 setari gatit, mentinere la cald, include tigaie prajit, inox

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Slow cooker Cook Home Searing 22740-56, 3.5 l, 2 setari gatit, mentinere la cald, include tigaie prajit, inox de la Russell Hobbs

Slow Cooker-ul Searing cu capacitate de 3,5L a fost conceput special pentru a face viata mai usoara. Nu numai ca poti ajunge acasa avand deja gata preparata o cina delicioasa, dar poti chiar obtine o crusta (searing) perfecta pentru carnea ta preferata, in aceeasi tigaie; fara sa trebuiasca sa folosesti alte tigai sau gratare.

Slow cooker-ul este perfect pentru persoanele care vor sa manance cine pline de nutrienti dar nu au timpul sau energia necesara pentru prepara mancare la sfarsitul unei zile pline si obositoare. Mai mult, aceasta metoda de gatit te va ajuta sa obtii o mancare plina de gust si de savoare. Operatiunea delicata de gatit reduce degradarea vitaminelor si retine mai multi nutrienti din alimente.

Fie ca prepari mancare pentru doua persoane, sau pentru intreaga familie, capacitatea generoasa de 3,5 litri a slow cooker-ului iti permite sa prepari cate 4 portii o data. Mai mult, acesta vine impreuna cu o serie de retete menite sa te inspire. Slow Cooker-ul Russell Hobbs are trei setari simple de temperatura: inalta, scazuta si calda, astfel fiind foarte simplu de utilizat. Capacul din sticla iti permite sa observi mancarea in timp ce aceasta se prepara, iar manerul rece de pe corpul principal face ca acesta sa fie usor de manevrat. Avand in vedere toate acestea, multimea de functii pe care o indeplineste acest aparat electrocasnic inteligent fac din Slow Cooker-ul Russell Hobbs un aparat indispensabil in orice bucatarie.
 

Caracteristici

Slow Cooker cu capacitate de 3,5 litri

Ideal pentru familii, prepara pana la 4 portii de mancare o data

Include o tigaie pentru prajit cruste (searing) care poate fi detasata si folosita pe aragaz

Carcasa din otel inoxidabil

3 setari de temperatura: inalta, scazuta si calda

Capac din sticla

Tigaie detasabila si capac, pentru o curatare usoara

Corp principal cu manere reci

Indicator luminos alimentare

Picioruse anti-alunecare

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.