Multicooker 16in1 Tefal SpheriCook RK745800, 820W, capacitate 5L, panou de comanda LED, functie mentinere la cald 24h, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Multicooker 16in1 Tefal SpheriCook RK745800, 820W, capacitate 5L, panou de comanda LED, functie mentinere la cald 24h, negru de la Tefal

Forma speciala a bolului pentru gust perfect si retete delicioase

Datorită formei sferice a cuvei (tehnologie Tefal), aparatul de gătit multifuncțional Tefal SpheriCook oferă o difuzie excelentă a căldurii obtinând astfel rezultate perfecte de fiecare dată. Tehnologia inteligenta Fuzzy Logic si cuva cu straturi multiple (grosime de 2 mm si 6 straturi) ofera performante de top ajustand automat timpul si temperatura de gatire. Functia de pastrare la cald de pana la 24 de ore si Functia de Pornire Intarziata ofera confort sporit in utilizare. Cele 16 moduri de gatire ofera versatilitate sporita pentru ca tu sa gatesti toate retetele tale favorite.

Aparatul de gatit multifunctional Tefal SpheriCook: Retete delicioase in confortul locuintei tale

Datorită formei sferice a cuvei (tehnologie Tefal), aparatul de gătit multifuncțional Tefal SpheriCook oferă o difuzie excelentă a căldurii obtinând astfel rezultate perfecte de fiecare dat ă. Functia Fuzzy Logic si cuva cu straturi multiple (grosime de 2 mm si 6 straturi) garanteaza performante de top prin ajustarea automata a temperaturii si timpului de gatire. Functia de pastrare la cald de pana la 24 de ore si Functia de Pornire Intarziata ofera posibilitati nelimitate pentru planificarea fiecarei mese. Cele 16 moduri de gatire iti vor permite sa gatesti toate retetele tale favorite: coacere, prajire, supa, tocana/gatire lenta, gatire la abur, orez, risotto, desert, terci, iaurt, gem, paste, reincalzire, pastrare la cald si moduri personalizate. Aparatul vine la pachet cu urmatoarele accesorii: recipient pentru dozare, spatula pentru orez, lingura pentru supa, cos pentru gatire la abur si carte de retete.

Aparat de gatit multifunctional TEFAL SpheriCook 16 in 1 RK745800

• Tehnologia inovativa a cuvei ofera o difuzie excelenta a caldurii pentru performante optime

• Cuva de inalta calitate cu straturi multiple (grosime de 2 mm si 6 straturi inclusiv invelis ceramic

• Tehnologia inteligenta Fuzzy Logic ajusteaza automat timpul si temperatura de gatire pentru rezultate perfecte

• 16 moduri de gatire pentru versatilitate maxima: coacere, prajire, supa, tocana/gatire lenta, gatire la abur, orez, risotto, desert, terci, iaurt, gem, paste, reincalzire, pastrare la cald si moduri personalizate

• Capacitate totala de 5 L, ideala pentru intreaga familie

• Functie de Pastrare la cald de pana la 24 de ore

• Functia de Pornire Intarziata pentru o planificare perfecta a fiecarei mese

• Panou de control intuitiv, cu indicatori LED

• Usor de curatat datorita componentelor detasabile compatibile cu masina de spalat vase  

• Accesorii incluse in pachet: recipient pentru dozare, spatula pentru orez, lingura pentru supa, cos pentru gatire la abur si carte de retete

 

 

Tehnologia inovativa a cuvei

Aceasta tehnologie ofera o difuzie optima a caldurii pentru a garanta rezultate perfecte de fiecare data.

 

Cuva de inalta calitate

Aparatul beneficiaza de o cuva rezistenta, cu o grosime de 2 mm si 6 straturi, inclusiv invelis ceramic.

 

Capacitate mare

Aparatul dispune de o capacitate suficient de mare pentru a gati retetele tale favorite pentru intreaga familie.

 

Aparat automat si inteligent

Tehnologia Fuzzy Logic ajusteaza automat timpul si temperatura de gatire pentru a obtine rezultate perfecte de fiecare data.

 

16 moduri de gatire

Aparatul beneficiaza de 16 moduri de gatire ce-ti vor permite sa gatesti toate retetele tale favorite: coacere, prajire, supa, tocana/gatire lenta, gatire la abur, orez, risotto, desert, terci, iaurt, gem, paste, reincalzire, pastrare la cald si moduri personalizate.

 

Confort in utilizare

Functiile de Pastrare la cald pana la 24 de ore si Pornire Intarziata de pana la 12 ore iti vor permite sa planifici perfect fiecare masa a zilei.

 

Usor de curatat

Componentele detasabile sunt compatibile cu masina de spalat vase pentru curatare usoara si rapida.

 

Carte de retete inclusa

Aceasta contine 26 de retete exclusive, de la antreuri pana la desert.

 

Usor de utilizat

Panoul de control cu iluminare LED ofera o utilizare usoara de fiecare data.

Usor de manevrat

Scutul pentru abur de la interiorul capacului este detasabil pentru o curatare usoara.

Vezi mai mult

  • General

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.