Aparat de gatit la aburi TEFAL MiniCompact VC139810,800W, 6L, preparare 2 retete simultan, 2 compartimente, timer 60 min, indicator nivel apa, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Aparat de gatit la aburi TEFAL MiniCompact VC139810,800W, 6L, preparare 2 retete simultan, 2 compartimente, timer 60 min, indicator nivel apa, negru de la Tefal

Aparat de gatit la aburi TEFAL MiniCompact VC139810,800W, 6L, preparare 2 retete simultan, 2 compartimente, timer 60 min, indicator nivel apa, negru

Aparatul de gatit la aburi Tefal MiniCompact ofera preparate delicioase si pline de nutrienti fara efort, toate acestea intr-un design compact pentru confort sporit. Designul patentat de depozitare al recipientelor - unul intr-altul - te va ajuta sa economisesti spatiu in bucataria ta. Compartimentarea pe 2 etaje iti va permite sa prepari 2 retete in acelasi timp, recipientele fiind confectionate din materiale fara BPA pentru preparate delicioase si sanatoase in fiecare zi.

Aparatul de gatit la aburi Tefal MiniCompact: Preparate sanatoase in cantitati generoase

Proiectat special pentru confort maxim in utilizare, aparatul de gatit la aburi Tefal MiniCompact te va ajuta sa prepari retete delicioase si sanatoase pentru intreaga familie. Compartimentarea pe 2 etaje este ideal pentru a prepara 2 retete in acelasi timp, cu un design ingenios de depozitare a recipientelor - unul intr-altul. De asemenea, vasele sunt confectionate din materiale ce nu contine BPA pentru retete delicioase si sanatoase. Descopera beneficiile gatitului la aburi: continut redus de grasimi si un nivel ridicat de nutrienti, aroma, textura si culoare deosebita. Timerul de pana la 60 de minute si functia de Oprire Automata ofera o utilizare sigura, in timp ce sistemul inteligent de alimentare cu apa este ideal pentru o utilizare de zi cu zi. Aparatul dispune de un indicator al nivelului de apa usor de citit, recipientul fiind usor de alimentat chiar si in timpul sesiunii de gatit.

 

Design ultra compact

Sistemul patentat de depozitare a recipientelor pentru gatit - unul intr-altul - iti va oferi posibilitatea de a economisi spatiu in bucataria ta.

Sesiuni de gatit sanatoase

Bucura-te de toate beneficiile gatitului la aburi: continut scazut de grasimi si o medalitate inteligenta de a gati ce pastreaza nutrientii si vitaminele ingredientelor. Recipientele de gatit sunt confectionate din materiale ce nu contine BPA pentru sesiuni de gatit fara griji.

Capacitate mare

Sistemul de compartimentare ingeligent ale celor 2 recipiente pentru gatit iti va permite sa prepari 2 retete in acelasi timp, economisind astfel timp in timp ce gateste preparate delicioase in fiecare zi.

Usor de utilizat

Descopera functiile inteligente ale aparatului de gatit la abur precum timerul de pana la 60 de minute, indicatorii luminosi, recipiente pentru gatit cu cate 6 locasuri dedicate pentru a gati oua, recipient pentru apa cu indicator vizibil pentru nivelul acesteia si posibilitatea alimentarii cu apa simplu si rapid, chiar si in timpul gatirii.

Produs reparabil timp de 10 ani

  • Conceput pentru a fi usor de reparat
  • Livrare rapida si costuri mici ale pieselor de schimb, timp de minim 10 ani
  • 6.500 de centre de service la nivel mondial
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.