Aparat de gatit la abur Tefal Convinient Series Deluxe VC502D10, 900W, capacitate 9L, temporizator, 3 vase, accesoriu pentru orez, inox

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Aparat de gatit la abur Tefal Convinient Series Deluxe VC502D10, 900W, capacitate 9L, temporizator, 3 vase, accesoriu pentru orez, inox de la Tefal

Prepara pana la 3 meniuri delicioase si sanatoase

Aparatul de gatit la aburi Tefal Convenient Series Deluxe este ideal pentru a prepara retete delicioase si sanatoase in confortul locuintei tale. Aparatul beneficiaza de un ecran tactil ce-ti va permite sa controlezi cu usurinta functiile sale. In plus, cele 8 programe de gatire si bolurile confectionate din inox premium, garanteaza rezultate perfecte si pline de aroma. Datorita designului pe etaje, poti prepara pana la 3 retete in acelasi timp.

Apartul de gatit la aburi Tefal Convenient Series Deluxe: Prepara pana la 3 meniuri delicioase si sanatoase

Cu un ecran tactil intuitiv sli 8 programe de gatire, aparatul de gatit la aburi Tefal Convenien Series Deluxe este ideal pentru a prepara retete delicioase si sanatoase. Acesta beneficiaza de boluri din inox premium, repartizate pe 3 etaje pentru versatilitate si confort sporit in utilizare si multe alte functii inteligente pentru sesiuni de gatit fara efort in fiecare zi.

Aparat de gatit la aburi TEFAL Convenient Series Deluxe VC502D10

  • Prepara cu usurinta mese delicioase si sanatoase datorita panoului de control digital intuitiv, cu ecran tactil, ce ofera acces rapid catre cele 8 programe de gatire.
  • Prepara pana la 3 retete in acelasi timp datorita designului pe 3 etaje.
  • Design robust si materiale de inalta calitate pentru performante de lunga durata, cu boluri din inox premium. 
  • Carte de retete disponibila online ce contine 40 de retete delicioase, potrivite pentru intreaga familie si pentru gatire la 100°C pentru pastrarea nutrientilor din alimente.
  • Depozitare usoara a bolurilor datorita sistemului stivuibil pentru a economisi spatiu in bucatarie.
  • Bolurile din inox, bolul pentru orez, tavita pentru suc si capacul sunt compatibile cu masina de spalat vase pentru curatare usoara.
  • Aparatul ofera pana la 45 de minute de gatire la aburi fara a fi nevoie de alimentare cu apa - design inteligent ce permite alimentarea cu apa in timpul precesului de gatire.
  • Prepara aperitive si deserturi delicioase cu setul de recipiente de stilca ce pot fi achizitionate separat (cod de referinta: XA6060).

Usor de utilizat

8 programe versatile disponibile la o simpla atingere datorita ecranului tactil: 5 functii pentru ingrediente diferite (legume moi, legume tari, peste, orez/leguminoase, pui), precum si functie pentru decongelare, reincalziresi pastrare la cald.

Capacitate XL, preparate multiple

Economiseste timp si gateste pana la 3 preparate diferite in acelasi timp - 1 etaj pentru pui, 1 pentru legume si 1 pentru orez - si obtine preparate delicioase pentru pana la 4 persoane/tip de preparat.

Retete sanatoase si delicioase pentru intreaga familie

Carte de retete disponibila online cu 40 de retete pentru intreaga familie. Descopera beneficiile gatitului la aburi: fara grasimi adaugate, vitaminele si nutrientii sunt pastrate in ingrediente, rezultate delicioase si fragede, fara riscul de a arde preparatul.

Performante de lunga durata

Descopera o calitate exceptionala si posibilitatea repararii aparatului timp de 15 ani, cu inox premium si design conceput special pentru o rezistenta sporita in timp.

Usor de depozitat

Economiseste spatiu in bucataria ta datorita designului stivuibil al bolurilor ce pot fi depozitate cu usurinta pe baza aparatului.

Usor de curatat

Toate componentele sunt detasabile si compatibile cu masina de spalat vase (cu exceptia bazei aparatului) pentru o curatare usoara in fiecare zi.

Compatibilitate cu eecipiente de stilca

Rasfata-ti invitatii cu un set elegant de recipiente de stilca (disponibile separat, cod de referinta: XA6060) ce sunt perfecte pentru a prepara si servi aperitive si deserturi delicioase.

Autonomie de lunga durata

Bucura-te de pana la 45 de minute de gatire la aburi fara a fi nevoie de alimentare cu apa datorita recipientului de 1.2 L, cu gradatii usor de citit pentru nivelul apei si posibilitatea alimentarii cu apa in timpul procesului de gatire.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Aparat de gatit cu aburi
Utilizare Rezidential
Numar zone gatire 3
Capacitate 9 l
Forma aparat Rotund
Tip panou de comanda Digital
Functii

Timer

Indicator nivel apa

Tip programe

Orez

Legume

Carne

Continut pachet 1 x Aparat de gatit cu aburi
Culoare Inox

SPECIFICATII TEHNICE

Putere 900 W

DIMENSIUNI

Lungime cablu 0.8 m
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.