Albatros Aeroterma Ceramica CH-15A, 1500 W, Rosu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Aeroterma Ceramica CH-15A, 1500 W, Rosu de la Albatros

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Aeroterma
Tip incalzitor Interior
Putere maxima (W) 1500
Trepte putere 2
Treptele puterii (W) 750/1500
Altele Sistem de protecie la rasturnare
Dimensiuni (IxLxA) cm 20 x 88 x17
Greutate (Kg) 1
Tensiune de alimentare (V) 220
Culoare Rosu
Vezi mai mult

Opiniile clientilor despre Albatros Aeroterma Ceramica CH-15A, 1500 W, Rosu

Rating general:
5
5 (1)
4
3
2
1

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Despinoiu Marin (Frecăței jud Tulcea) - Scor: 5/5 | acum 5 ani
Albatros Aeroterma Ceramica CH-15A, 1500 W, Rosu

Bună seara ! Această aerotermă de 1500w îmi place foarte mult dă căldură suficientă , am avut o aerotermă dar din păcate nu mai funcționează așa că , la iarnă nu știu ce am să fac ! Timp de 3 ani nu am avut probleme cu aeroterma dar cît costă această aerotermă nu e mare preț însă mă gîndesc că , di 350 lei un ajutor de handicap accentuat nu fac față să o cumpăr nici în anul viitor probabil prin martie aprilie voi putea sa adun bănuții la cît preț area această aerotermă , mie și rușine că , nu sunt în stare să am această sumă modică dar , medicamente trebuie să cumpăr , factura la curent electric , tv , telefon , apă și ce mi mai poate rămîne de mîncare două guri eu și soția care și ea are probleme de sănătate și nu am posibilitatea sa ajung la doctor pentru că , această sumă de handicap accentuat 350 lei greu mă descurc , de aceea vă comunic , îmi place foarte mult această aerotermă electrică și nu consumă mult curent electric ! Vă salut și vă respect Despinoiu Marin !

Dragos (Bucuresti) acum 5 ani

Ma scuzati ca va inoportunez...dar la o mica analiza din cate vad aveti acelasi comentariu si abordare pe multe alte site-uri!!!
Dupa care v-am gasit cu anunt de vanzare pe Olx sau Lajumate.ro , cum ca vindeti aceste produse!!!
Sa inteleg ca asa se face banu mai nou pe la noi prin tara???
Am doar un cuvant sa va zis...RUSINE!!!

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.