Aeroterma ceramica Daewoo DTH2000B, 2000 W, 2 trepte de putere, Siguranta termica, Protectie la supraincalzire, Display LED, Telecomanda, Indicator luminos, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Aeroterma ceramica Daewoo DTH2000B, 2000 W, 2 trepte de putere, Siguranta termica, Protectie la supraincalzire, Display LED, Telecomanda, Indicator luminos, Negru de la Daewoo

Radiator ceramic tip turn 

Incalzire puternica instant in orice moment

Un radiator ceramic puternic, tip turn, este o alternativa eficienta si practica pentru a incalzi o locuinta in zilele racoroase de toamna, cand caloriferele clasice inca nu sunt in functiune. Acesta poate fi folosit oriunde, deoarece este simplu si usor de transportat.

Putere maxima 2000 W 

Aparatul dispune de o putere maxima de 2000 W ceea ce reprezinta solutia ideala pentru a genera caldura dorita in incaperile din casa,  astfel incat toata familia sa se poata bucura de un confort termic sporit in propria locuinta. 

   

Timer

Cu ajutorul timerului vei putea programa oprirea automata a functionarii aparatului. Daca doresti sa incalzesti camera inainte de culcare, de exemplu, o vei putea face linistit, stiind ca aparatul se va opri singur, in functie de ora setata. 

   

Grilaj tip plasa 

Pentru un fux optim de caldura, radiatorul tip turn Daewoo este prevazut cu grilaj tip plasa. Astfel, vei beneficia de caldura intr-un timp mult mai scurt, fata de un calorifer clasic.

   

Functie oscilare

Functia de oscilare a radiatorului asigura o distribuire uniforma a caldurii in camera in care ai nevoie, ceea ce inseamna ca aerul va fi incalzit imediat, iar tu te vei bucura de caldura in fiecare colt din incapere. 

   

Panou de control digital 

Pentru o utilizare facila si un design sofisticat, panoul de control al radiatorului este digital si permite sa utilizezi urmatoarele comenzi: butonul Power pentru a porni aparatul, “+” si “-“ pentru a seta temperatura, Time pentru a seta timpul de functionare al aparatului si alte butoane pentru a activa functia de oscilare sau alte setari.

CARACTERISTICI TEHNICE

Design Tower
Destinat pentru Interior


Functii

Indicator luminos
Timer
Display LED
Functie oscilare
Telecomanda
Protectie la supraincalzire
Siguranta termica
Grilaj tip plasa
Trepte putere 2
Putere maxima 2000 W
Tensiune alimentare 220 V

Culoare Negru

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.