Aeroterma ceramica DeLonghi HFX30C18.AG, 1800W, 2 trepte putere, Ventilatie, Functie antiinghet

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Aeroterma ceramica DeLonghi HFX30C18.AG, 1800W, 2 trepte putere, Ventilatie, Functie antiinghet de la DeLonghi

Conceput pentru a combina experienta De’Longhi in aceasta categorie, cu design-ul unic, radiatorul Capsule HFX30C18 este cea mai buna solutie pentru persoanele care isi doresc un produs portabil si atragator din punct de vedere estetic, ce va depasi asteptarile in ceea ce priveste performanta si stilul.

Produsul este echipat cu performanta inovatoare si de inalta calitate a tehnologiei ceramice. Datorita proprietatilor acestei tehnologii, radiatorul este capabil sa isi controleze automat temperatura, oferind un nivel ridicat de fiabilitate.

De’Longhi Capsule HFX30C18.AG reprezinta o sursa de incalzire pentru incaperile de pana la 55 m³. 

Radiatorul este dotat cu functia de ventilatie pentru sezonul estival. 

Tehnologie ceramica    

Incalzirea ceramica reprezinta echilibrul dintre putere si eficienta energiei, prin capacitatea produsului de autoreglare. In functie de temperatura din camera, radiatorul De’Longhi Capsule HFX30C18.AG isi regleaza puterea in mod corespunzator, pastrand numai energia necesara pentru mentinerea unei temperaturi ideale.

Aerul din camera este canalizat printr-un element din ceramica, ce il incalzeste si il distribuie apoi in intreaga camera. 

Multumita elementului de incalzire din ceramica, un nivel ideal de confort este garantat.

De’Longhi Capsule HFX30C18.AG este un produs unic, conceput cu o abordare speciala si eleganta, in ceea ce priveste forma si culoarea.

Produsul este echipat cu un maner ergonomic care permite mutarea cu usurinta a acestuia. Totodata, ofera stabilitate deplina, datorita bazei pliabile robuste, ceea ce il face foarte usor de plasat in orice camera.

Radiatorul este usor de utilizat, deoarece este complet asamblat si necesita doar pornirea. Multumita unui design modern, produsul se va potrivi perfect in orice camera, chiar si atunci cand nu este folosit.

2 niveluri de putere

Cele doua setari de putere va permit sa optimizati consumul de energie, adaptandu-l nevoilor dumneavoastra.

Caracteristici suplimentare:

  • Recomandat pentru camere de pana la 55 m³.
  • Lampa martor;
  • Maner ergonomic pentru transportarea usoara;
  • Frecventa (V~Hz): 220-240~50;
  • Putere maxima: 1800W;
  • Putere minima: 900W.
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.