Calorifer electric cu ulei DeLonghi, 2000W, 11 elementi, termostat siguranta, maner

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Calorifer electric cu ulei DeLonghi, 2000W, 11 elementi, termostat siguranta, maner de la DeLonghi

Conceput pentru a combina experienta De’Longhi in aceasta categorie, cu design-ul unic, caloriferul electric cu ulei TRRS1120 este cea mai buna solutie pentru persoanele care isi doresc un produs portabil si compact, ce va depasi asteptarile in ceea ce priveste performanta si stilul.

 

Produsul este echipat cu performanta inovatoare si de inalta calitate a tehnologiei „Energie Reala”. De’Longhi TRRS1120 reprezinta o sursa de incalzire pentru incaperile de pana la 60 m³. 

Caloriferul este dotat cu 3 niveluri de putere de incalzire, pentru a atinge rezultatele dorite.  

 

Tehnologia ''Energie reala''

Unitatea isi mareste eficienta, exploatand 100% din puterea sa nominala fara a depasi limitele de siguranta la temperatura suprafetei, combinand astfel siguranta cu incalzirea mai rapida pentru un confort maxim.

Energia reala este de doua ori mai rapida si cu 20% mai eficienta.

Modern si compact 

Noul design patentat al bateriei permite cresterea suprafetei radiante, garantand un schimb termic maxim, si combinand eleganta, siguranta si functionalitatea.

Cu stilul sau compact si modern, TRRS1120 se potriveste armonios in orice camera, pentru a genera caldura.

Fiabil si usor de folosit

Produsul este echipat cu roti care permit mutarea cu usurinta a acestuia.

TRRS1120 este usor de utilizat, si multumita unui design modern, acesta se va potrivi perfect in orice camera, chiar si atunci cand nu este folosit.

Eficienta de incalzire

Detaliile care fac diferenta: cu o suprafata radianta suplimentara de 35%, in comparatie cu modelele anterioare De’Longhi*, caldura furnizata este uniforma si mult mai reconfortanta, raspandindu-se mai rapid.

*In comparatie cu seria KH.

Termostat reglabil

Produsul este dotat cu un termostat pentru setarea si mentinerii temperaturii dorite.

Caracteristici suplimentare:

  • Frecventa (V): 230~50;
  • 11 elementi;
  • Putere maxima: 2000 W;
  • Putere medie: 1100 W;
  • Putere minima: 900 W;
  • Termostat;
  • Indicator luminos de pornire.
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.