Heinner Calorifer electric cu ulei HCU-S11WGD, 2500 W, 11 elementi, 3 trepte de putere, design ECO al elementilor, termostat ajustabil

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Calorifer electric cu ulei HCU-S11WGD, 2500 W, 11 elementi, 3 trepte de putere, design ECO al elementilor, termostat ajustabil de la Heinner

   
DESIGN ECO AL ELEMENTILOR (CU PANA LA 25% MAI PUTIN CONSUM)

Caloriferul cu ulei Heinner este un element indispensabil in orice casa, in special in sezonul rece. Cu un design ECO al elementilor, acesta asigura o incalzire rapida cu o economisire a energiei de 25%.
   
DESIGN ELEGANT CU ELEMENTE AURII

Designul cu elemente aurii confera caloriferului un aspect elegant, demn de o prezenta permanenta in oricare dintre colturile casei tale. Indiferent ca vorbim despre sufragerie, bucatarie sau dormitor, acesta se incadreaza perfect in orice decor.
   
11 ELEMENTI
 
Cei 11 elementi au un rol important in producerea caldurii placute si constante, asigurand confortul termic sporit de care ai nevoie.
   
3 SETARI DE TEMPERATURA 1000/ 1500/ 2500W

Ai la dispozitie 3 trepte de temperatura, astfel incat sa poti seta nivelul optim de caldura pentru casa ta, in orice moment. Astfel, ai confort si economisire de energie, in special atunci cand temperatura mediului este ridicata si functionarea caloriferului la putere maxima nu este neaparat necesara.
   
DIMENSIUNE ELEMENTI 145 x 590 MM

Cu o dimensiune a elementilor de 145 x 590 mm, caloriferul are capacitatea de a compensa pierderile de caldura, astfel incat sa iti asigure confortul termic de care ai nevoie.
   
SISTEM DE PROTECTIE IN CAZUL RASTURNARII

Caloriferul este dotat cu un sistem de protectie ce determina inchiderea automata a acestuia in cazurile in care este rasturnat accidental, prevenind astfel riscul aparitiei unui incendiu. In momentul in care caloriferul este readus in pozitia verticala, acesta va reincepe sa incalzeasca.
   
INDICATOR LUMINOS

Indicatorul luminos este deosebit de util in special pe timpul noptii, cand poti seta temperatura dorita, fara a mai fi nevoie sa aprinzi lumina in camera.

 

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Calorifer electric cu ulei
Tip incalzitor Interior
Numar elementi 11
Putere maxima (W) 2500
Trepte putere 3
Treptele puterii (W) 1000 / 1500 / 2500
Termostat de siguranta Da
Loc de stocare cablu Da
Roti pentru transport Da
Indicator luminos de functionare Da
Siguranta si protectie supraincalzire Da
Altele Sistem protectie impotriva rasturnarii
Tensiune de alimentare (V) 220 - 240
Culoare Alb / Auriu
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.