Aeroterma Rowenta Air Force HQ7112F0, 2600 W, oprire automata, termostat electric, ecran tip led

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Aeroterma Rowenta Air Force HQ7112F0, 2600 W, oprire automata, termostat electric, ecran tip led de la Rowenta

 
Aeroterma 2 in 1 Air Force: Confort optim pe tot parcursul anului
Bucura-te de confort sporit pe tot parcursul anului datorita lui Air Force 2 in 1, cea mai puternica aeroterma si cel mai performant si silentios ventilator de la Rowenta. Aceasta beneficiaza de tehnologia patentata Air Circulator ce asigura o circulatie optima a aerului pe intreaga suprafata a camerei pentru incalzire si improspatare rapida. Aeroterma este perfecta pentru utilizarea in timpul somnului, invatatului sau atunci cand te uiti la TV datorita functiei Silentios.
In plus, functia Auto ajusteaza automat nivelul de putere al aparatului pentru a atinge rapid si eficient temperatura dorita, oferind astfel un nivel de confort sporit. De asemenea, aeroterma beneficiaza de o varietate de caracateristici inteligente precum cronometrul, pornirea automata si o telecomanda pentru control de la distanta, cu spatiu de depozitare in interiorul corpului aerotermei. Functia Eco este perfecte pentru a reduce consumul de energie electrica cu pana la 50%*. Bucura-te de confort optim in orice anotimp datorita aerotermei Rowenta Air Force Hot & Cold!
 

Tehnologia 2 in 1 Air Circulator


Tehnologia patentata Air Circulator ofera o circulatie optima a aerului pentru incalzire sau improspatare rapida, oferind astfel confort sporit pentru orice anotimp.

 

Cea mai puternica aeroterma de la Rowenta


Incalzire mai rapida si mai eficienta a camerei, cu un consum redus de energie electrica, comparativ cu un calorifer clasic.
* test efectuat utilizand caloriferul BU2620 si convectorul CO3030 vs Air Force la aceeasi sursa de energie de 1200 Wh intr-o camera de 20 m2

   

Ventilator performant si silentios


Acesta ofera un flux de aer puternic pentru o improspatare rapida si eficienta, toate acestea intr-un corp compact si elegant.

   

Functie Silentios


Aceasta ofera un nivel de zgomot de numai 48 db(A) pentru functia de incalzire si 45 db(A) pentru functia de racire la setarea minima de putere.

 

Confort sporit


Cronometrul (pentru aeroterma si ventilatot) si pornirea automata (doar pentru aeroterma) ofera o utilizare usoara si confort sporit.

   

Functie Eco


Aceasta ofera un consum redus de energie electrica de pana la 50%* pentru functia de incalzire.
*vs nivelul maxim de putere

   
Siguranta imbunatatita
Air Force beneficiaza de Functia de Oprire Automata pentru confort sporit.

Telecomanda
Perfecta pentru utilizrea de la distanta, cu spatiu de depozitare integrat in corpul aparatului.

Usor de transportat
Manerul integrat ofera posibilitatea unui transport rapid si eficient dintr-o camera in alta.
 

 

CARACTERISTICI TEHNICE

Design Compact
Recomandat pentru incaperi pana la 45 m²
Destinat pentru Interior
Functii Termostat
Telecomanda
Afisaj cu LED
Trepte putere 3
Putere maxima 2600 W
Tensiune alimentare 230 V


CARACTERISTICI GENERALE

Culoare Alb
Inaltime 38 cm
Latime 43 cm
Lungime 37 cm
Greutate 5.76 Kg

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.