Aeroterma Rowenta Silent Comfort 3 în 1 HQ8110F0, 2400 W, Funcie smart, termostat electronic, alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Aeroterma Rowenta Silent Comfort 3 în 1 HQ8110F0, 2400 W, Funcie smart, termostat electronic, alb de la Rowenta

Singurul ventilator turn 3 in 1 ultra silentios ce filtreaza, raceste si incalzeste aerul
Filtreaza aerul, racoreste-te si incalzeste-te cu elegantul si silentiosul ventilator turn Rowenta Silent Comfort 3 in 1. Tehnologia sa Air Filtration filtreaza praful si parul de animale de companie cu dimensiuni de pana la 500 de microni pentru performante de lunga durata si reducerea mirosurilor neplacute. In acelasi timp, functiile de ventilator si aeroterma ofera un nivel foarte scazut de zgomot pentru confort sporit in ambele sezoane.
 
 
Ventilatorul turn Rowenta Silent Comfort 3 in 1: Combinatia perfecta dintre ventilator si aeroterma cu nivel scazut de zgomot
Bucura-te de confort sporit pentru intregul an datorita ventilatorului turn Rowenta Silent Comfort 3 in 1 ce filtreaza, raceste si incalzeste aerului. Datorita Tehnologiei Air Filtration, ventilatorul filtreaza praful si parul animalelor de companie cu dimensiuni de pana la 500 microni, pentru performante de lunga durata si reducerea mirosurilor neplacute. Rowenta Silent Comfort 3 in 1 te va racori vara in deplina liniste (43 dB(A) in modul ventilator) sau iti va incalzi rapid camera (2400 W) in sezonul rece. Functie Smart detecteaza temperatura camerei si ajusteaza automat puterea pentru a ajunge si mentine temperatura dorita, ceea ce va duce la un consum redus de energie electrica. Functia Eco incalzeste camera folosind cu pana la 50% mai putina energie electrica, pentru ca tu sa economisesti bani in timp ce beneficiezi de confort sporit in sezonul rece. Ventilatorul beneficiaza de o oscilatie de 70° pentru o difuzie imbunatatita a aerului in camera, functie de Oprire Automata Programata si Pornire Intarziata de pana la 24 de ore pentru confort sporit. Toate aceste functii sunt usor accesibile datorita ecranului de mari dimensiuni si a telecomandei incluse in pachet.
 
Ventilator turn ROWENTA Silent Comfort 3 in 1 HQ8110F0
  • Ventilator 3 in 1: filtreaza, raceste si incalzeste aerului, perfect pentru intregul an;
  • Ultra silentios: 43 dB(A) in modul ventilaror la treapta minima de viteza;
  • Functia Smart: aparatul detecteaza temperatura camerei si ajusteaza automat puterea pentru a ajunge si mentine termperatura dorita;
  • Functia Eco: aparatul incalzeste folosind pana la 50% mai putina energie electrica*;
  • Confort in utilizare: Functie de Oprire Automata Programata si Pornire Intarziata de pana la 24 de ore;
  • Difuzie imbunatatita a aerului datorita oscilatiei de 70°;
  • Telecomanda: ventilatorul dispune de spatiu de depozitare dedicat pentru telecomda, aceasta ofera posibilitatea de a controla toate functiile acestuia de la distanta.
 
Tehnologie 3 in 1
Aceasta ofera posibilitatea de a folosi aparatul atat vara pentru a racori cat si iarna pentru a incalzi aerul. Filtreaza praful si parul animalelor de companie cu dimensiuni de pana la 500 de microni, asigurand astfel performante de lunga durata si reducea mirosurilor neplacute.
 
Ultra Silentios
Ventilatorul, la treapta minima de viteza, ofera o functionare in deplina liniste, cu un nivel de zgomot de numai 43 dB(A).
 
Sistemul Air Filtration
Acesta filtreaza parul animalelor de companie (cu dimensiuni de pana la 500 microni) pentru performante de lunga durata si reducea mirosurilor neplacute.
 
Functia Smart
Aceasta detecteaza temperatura camerei si ajusteaza automat puterea pentru a ajunge si mentine temperatura dorita pentru confort sporit.
   
Functia Eco
Aparatul incalzeste folosind cu pana la 50% mai putina energie electrica (vs puterea maxima), in timp ce mentine o temperatura de 19°C.
   
Functie de Oprire Automata
Aceasta opreste aparatul dupa o perioada stabilita, functie compatibila atat in modul ventilator cat si cel aeroterma, pentru confort sporit.
   
Pornire intarziata
Poti programa pornirea aparatului de la 15 minute cu pana la 24 de ore in avans.
   
Difuzie imbunatatita a aerului
Datorita oscilatiei de 70°.
   
Telecomanda
Aparatul dispune de un spatiu de depozitare dedicat pentru telecomande ce permite controlarea tuturor functiilor acestuia de la distanta.
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.