Rowenta Aeroterma Dualio 2in1 IR5010, 2000 W, protectie IP21, sistem incalzire 2in1 Combi ventilatie - radianta, functie auto-stop, termostat mecanic, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Aeroterma Dualio 2in1 IR5010, 2000 W, protectie IP21, sistem incalzire 2in1 Combi ventilatie - radianta, functie auto-stop, termostat mecanic, negru de la Rowenta

2 in 1 - Ventilare si Radianta

Datorita combinatiei dintre rezistenta si convector, aeroterma moderna si unica Rowenta Dualio 2 permite incalzirea omogena si in siguranta a oricarei incaperi, chiar si in baie. Protectia IP21 garanteaza o deplina siguranta, chiar daca produsul intra in contact cu picaturi de apa.

 

2 in 1: incalzire prin ventilare si radianta


Datorita combinatiei de incalzire prin ventilare si radianta, va puteti bucura de incalzirea omogena a incaperii si maxim de confort.

 

Incalzire puternica prin ventilare

Folosind setarea Ventilare de 2000W, aerul cald este impins puternic prin partea frontala pentru o senzatie imediata de caldura.

 

Incalzire radianta puternica

Folosind setarea Radiant de 1000W, aerul cald este eliberat prin partea superioara pentru confort extrem.

 

Utilizare chiar si in baie

Aeroterma poate fi folosita in siguranta in orice incapere, chiar si in baie.
Protectia IP21 garanteaza o deplina siguranta, chiar si atunci cand aeroterma intra in contact cu picaturi de apa.

 

Controlul temperaturii

Ajustati temperatura camerei pentru maxim de confort cu ajutorul termostatului sau setati-l pe treapta protectie inghet pentru a mentine temperatura camerei peste 0°C (in functie de dimensiunea camerei)

 

Usor de transportat si de depozitat


Manerul ergonomic va permite sa schimbati cu usurinta locul de incalzire atunci cand aveti nevoie.
Cablul poate fi stocat usor si in siguranta dupa utilizare, astfel  veti putea evita eventuale neplaceri in timpul transportului sau depozitarii.

Caracteristici


Tip produs Aeroterma
Tip incalzitor Interior
Grad de protectie IP21
Putere maxima (W) 2000
Loc de stocare cablu Da
Indicator luminos de functionare Da
Protectie anti-inghet Da
Altele: Functie Auto-Stop in caz de balans

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.