Aeroterma ceramica de perete VORTEX VO-PTC3010R, 2000W, timer, telecomanda

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Aeroterma ceramica de perete VORTEX VO-PTC3010R, 2000W, timer, telecomanda de la Vortex

Nu lasa frigul sa iti afecteze sanatatea si buna dispozitie!

Ai nevoie de o solutie suplimentara si rapida de incalzire? Aeroterma de perete Vortex cu rezistenta ceramica de 2000W incalzeste aerul din incapere in cateva minute. Materialele solide, de buna calitate ofera aerotermei un aspect modern, potrivit pentru fiecare camera din casa ta.

MY4260.jpg
termostat.png

Cu ajutorul termostatului si celor 2 trepte de putere mentii constanta temperatura din camera si reduci consumul de energie electrica.

Treapta 1 – 1000W

Treapta 2 - 2000W

Temporizatorul incorporat iti ofera posibilitatea sa programezi cate ore sa functioneze aeroterma. Daca ti se pare ca nu este suficient de cald inainte sa adormi, o poti seta sa mai functioneze o perioada, pentru ca tu sa ai un somn linistit

Pentru un plus de siguranta, aeroterma se opreste automat in momentul in care temperatura creste peste limita de siguranta

Caracteristici generale


Numar trepte de putere 2
LED de control Da
Termostat Da
Rezistenta ceramica PTC
Ventilator Da
Functii 2 trepte de putere Temporizator 0-7,5 ore Protectie la supraincalzire Element ceramic de incalzire
Putere (W) 2000
Tensiune de alimentare (V) 220-240V~/50Hz
Nivel de zgomot (dB) ≤60

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.