DeWalt Telemetru laser de buzunar DW030PL, 9M

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Telemetru laser de buzunar DW030PL, 9M de la DeWalt

Telemetru laser de buzunar DeWalt 9M - DW030PL este un telemetru profesional de mici dimensiuni,compact, proiectat pentru a oferi specialistilor o precizie de masurare a distantelor de pana la 9 metri. Poate fi utilizat cu usurinta de o singura persoana pentru a masura distanta pana la locuri departate si greu accesibile.

Designul este durabil, telemetrul avand un factor de protectie IP54 fiind rezistent la praf si intemperii. Tellemetrul DW030PL vine cu o utilizare usoara, chiar si pentru cei neprofesionisti.

Precizia de masurare este 1 mm.

Telemetrul functioneaza pe baza unui acumulator inclus de tip Lithium Ion.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.