Gorenje Aparat de preparat paine BM1400E, 815 W, 1400 g, 12 programe, Argintiu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Aparat de preparat paine BM1400E, 815 W, 1400 g, 12 programe, Argintiu de la Gorenje

Pentru incepatori si profesionisti deopotriva


Daca sunteti incepator in arta de a face paine, sau daca aveti pur si simplu incredere ridicata in tehnologia moderna, va puteti baza pe unul din cele douasprezece programe presetate pentru a face mai usoare provocarile in domeniu. Fiecare program include o succesiune de sarcini si functii planificate cu exactitate, precum si durata acestora. Daca preferati sa luati propriile decizii, puteti regla pe deplin programul de coacere pentru a se potrivi cu dorintele si nevoile Dumneavoastra.

Pentru deliciile de dimineata


In loc de zumzetul enervant al unui ceas cu alarma, de ce sa nu va treziti in aroma de paine proaspat coapta? Datorita functiei de pornire intarziata, care permite setari de pana la 13 ore, puteti face acest lucru fara ca macar sa iesiti din pat. Trebuie doar sa adaugati ingredientele in aparatul de paine, sa selectati programul corect si sa programati pornirea pentru a coincide cu ritualul Dumneavoastra de dimineata.

Preparati gemul preferat


Masinile de paine Gorenje au o functie prestabilita pentru a face gem delicios de casa. Doar taiati fructele in bucatile dorite, adaugati zahar dupa cum doriti si selectati programul "jam". Nu va faceti griji suplimentare, ustensile de bucatarie sau timpul necesar. Veti face gem delicios fara efort suplimentar.

Alegerea crustei – Cum va place crusta painii? Subtire, medie sau bine coapta?


Subtire, medie sau bine coapta? Apasati pur si simplu pe buton pentru a selecta nivelul dorit de coacere pentru crusta – exact asa cum va place

2 paini in 1 - Diversitatea ne imbogateste


Recipientele detasabile cu acoperire neaderenta pot satisface usor diferite gusturi dintr-o singura coacere. Puteti coace o paine blanda si alba pentru copiii tai si o paine integrala sanatoasa pentru tine.

12 programe presetate - Chiar si pentru incepatori


Nu ai facut niciodata paine? Nici o problema cu masinile de paine Gorenje. Exista douasprezece programe presetate, usor si convenabil de utilizat. Fiecare program include o succesiune planificata precis a sarcinilor, a functiilor si durata acestora.

Pornire intarziata Pentru rasfat de dimineata


In loc de zgomotul enervant al ceasului cu alarma, de ce sa nu va treziti cu miros de paine proaspat coapta? Datorita functiei de intarziere care permite setari de pana la 13 ore, puteti face acest lucru fara a iesi din pat. Doar adaugati ingredientele in masina de paine, selectati programul potrivit si timpul de finalizare a programului pentru a coincide cu ritualul de dimineata.

 
Informatii tehnice
 

Cuva pentru paine din teflon

Recipiente pentru coacerea painii: 2

Numar linguri: 2

Dimensiune painie: 2

Dimensiune paine: 1.000 - 1.400 gr

Fereastra de control

Numarul de programe presetate: 12

Programul pentru cresterea aluatului

Fereastra pentru vizualizare cu iluminat

Semnal sonor pentu informare status program

Functia de pastrare a caldurii

Continuarea prograului dupa intreruperea curentului

Apasare buton

Pornire intarziata

3 tipuri de crusta

Afisaj LCD

Indicator albastru luminos de funtionare

Prepararea automata a aluatului

Program rapid pentru economie de timp

Program pentru preparat gem

Pahar pentru dozare

Lingura pentru masurat

Picioruse cauciucate

Oprire automata pentru extra siguranta

Carcasa: Carcasa din plastic + metal

Putere de incalzire: 815 W

Cablu de alimentare: 1 m

Dimensiuni (Lx Ix A): 40 × 27 × 30,5 cm

Dimensiuni ambalare (Lx Ix A): 63,4 × 35,8 × 32,6 cm

Greutate neta: 8,8 kg

Greutatea bruta: 11,2 kg

Putere: 815 W

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.